jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

The Chatroom Forum >> The Chatroom forum

equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος...
      Thu Apr 20 2006 10:23 AM

Να έρθεις prive αν θέλεις να μιλάμε τι γλώσσα του λιμανιού, γιατί αντίθετα με σένα σέβομαι τους υπόλοιπους φίλους που μας παρακολουθούν κι εκφράζομαι κόσμια.

Το οτι δεν το κάνω δημόσια, δεν σημαίνει οτι δεν έχω την δυνατότητα να σου μιλήσω όπως κι εσύ.

Επίσης απ' οτι φαίνεται γράφεις μόνο και μόνο για να με προσβάλεις ή για να με χλευάσεις εδώ. Γιατί επί της ουσίας ούτε καν διαβάζεις τι έχω γράψει έως τώρα.

Αν διάβαζες θα παρατηρούσες οτι δεν είπα οτι τα διαβάζουν όλοι! Είπα οτι τα διαβάζει ο Chatmaster (AN ΘΕΛΗΣΕΙ) και όσοι έχουν το ανάλογο acces level ( ΠΑΛΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛHΣΕΙ Ο CHAT MASTER). Επιπροσθέτως δεν τα είπα εγώ αυτά. Τα λένε επίσημα χείλη απο το foroum του Digichat.

Όσο για την συμβουλή σου. Όσο θα μου επιτίθεστε αναίτια τόσο θα απαντώ. Σε ότι αφορά τα δικά μου prive, έχετε δεν έχετε όρεξη, εγώ δεν τρώω το ψέμα που έχει κλειδωθεί απο τις 9 Σεπτεμβρίου 2005 (στερώντας την δυνατότητα αντιλόγου) οτι είναι τεχνικά αδύνατον να γίνουν ορατά, οπότε πράττω αναλόγως.

Για να μπούμε και λίγο σε συζήτηση φίλε Giorgo & Joker να εκφράσω και κάποιες απορίες. Για ποιό λόγο αντιπαρατίθεστε (2 admins) ενίοτε και προσβλητικά μαζί μου? Γράφω κάποιο ψέμα? Σας ενοχλεί να ξέρει ο κόσμος πως ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ο Chat master τα prive μπορούν ειναι εύκολα ορατά σε εκείνον αλλά και ίσως στους admins της επιλογής του?

--------------------
Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox Mon Apr 17 2006 07:26 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... JoKeR   Thu Apr 20 2006 05:41 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox   Thu Apr 20 2006 08:34 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... JoKeR   Thu Apr 20 2006 08:46 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox   Thu Apr 20 2006 10:23 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... JoKeR   Thu Apr 20 2006 02:21 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... ~*ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ*~   Thu Apr 20 2006 04:03 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... ~*ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ*~   Thu Apr 20 2006 01:03 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... GiorgosAdministrator   Mon Apr 17 2006 09:47 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox   Tue Apr 18 2006 05:21 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... GiorgosAdministrator   Tue Apr 18 2006 07:06 AM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox   Tue Apr 18 2006 01:31 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... GiorgosAdministrator   Tue Apr 18 2006 04:14 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... equinox   Wed Apr 19 2006 10:41 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... GiorgosAdministrator   Thu Apr 20 2006 04:07 PM
. * * Re: Παντού υπάρχει ένας μύθος... GIORGOS_Athens_HellasModerator   Wed Apr 26 2006 12:59 AM

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  GIORGOS_Athens_Hellas, Giorgos, ALEXIA* 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 4140

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*