Να έρθεις prive αν θέλεις να μιλάμε τι γλώσσα του λιμανιού, γιατί αντίθετα με σένα σέβομαι τους υπόλοιπους φίλους που μας παρακολουθούν κι εκφράζομαι κόσμια.
Το οτι δεν το κάνω δημόσια, δεν σημαίνει οτι δεν έχω την δυνατότητα να σου μιλήσω όπως κι εσύ.
Επίσης απ' οτι φαίνεται γράφεις μόνο και μόνο για να με προσβάλεις ή για να με χλευάσεις εδώ. Γιατί επί της ουσίας ούτε καν διαβάζεις τι έχω γράψει έως τώρα.
Αν διάβαζες θα παρατηρούσες οτι δεν είπα οτι τα διαβάζουν όλοι! Είπα οτι τα διαβάζει ο Chatmaster (AN ΘΕΛΗΣΕΙ) και όσοι έχουν το ανάλογο acces level ( ΠΑΛΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛHΣΕΙ Ο CHAT MASTER). Επιπροσθέτως δεν τα είπα εγώ αυτά. Τα λένε επίσημα χείλη απο το foroum του Digichat.
Όσο για την συμβουλή σου. Όσο θα μου επιτίθεστε αναίτια τόσο θα απαντώ. Σε ότι αφορά τα δικά μου prive, έχετε δεν έχετε όρεξη, εγώ δεν τρώω το ψέμα που έχει κλειδωθεί απο τις 9 Σεπτεμβρίου 2005 (στερώντας την δυνατότητα αντιλόγου) οτι είναι τεχνικά αδύνατον να γίνουν ορατά, οπότε πράττω αναλόγως.
Για να μπούμε και λίγο σε συζήτηση φίλε Giorgo & Joker να εκφράσω και κάποιες απορίες. Για ποιό λόγο αντιπαρατίθεστε (2 admins) ενίοτε και προσβλητικά μαζί μου? Γράφω κάποιο ψέμα? Σας ενοχλεί να ξέρει ο κόσμος πως ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ο Chat master τα prive μπορούν ειναι εύκολα ορατά σε εκείνον αλλά και ίσως στους admins της επιλογής του?
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
|