Quote: loipon ego tha hthela na mh mas kanoun ban opote goustaroun oi moderators kai xoris logo opos shmera tipota parapano .............................. .............................. de ksero idea den exo oute katalaba kai giati alla den htan temporal htan 5 lepta ban
Αν και είσαι ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ δεν έγινες ΒΑΝ σίγουρα από κανέναν. Αυτό το μαρτυράει και το γεγονός ότι ξαναμπήκες σχεδόν αμέσως οπότε πολύ πιθανόν να έπεσες σε περίπτωση επανεκκίνησης του συστήματος ή να κόλλησε το pc σου.
Με την ευκαιρία όμως αυτή ας θίξω και το θέμα λίγο παραπάνω. Έχει τύχει πολλές φορές κάποιος/α να κολλήσει και όταν ξαναμπεί να πει ότι τον έκαναν ΒΑΝ, πράγμα που δεν στέκει. Αυτό μάλιστα τυχαίνει και σε μένα πολλές φορές, οπότε τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση. Βγαίνω και λέω σε όλους ότι με έκαναν ΒΑΝ (ποιός;; ) Δεν μου αρέσει να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις για οποιοδήποτε λόγο και νομίζω ότι το έχω αποδείξει αυτό στην συνολική μου παρουσία σε αυτό το site.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...