Μπορεί η μάνα να 'χει ευθύνη σοβαρή, και από τα σπλαγνα τις το αίμα τις να δεινοί - μα και ο πατέρας είναι ήρωας κρυφός - και την αγάπη του κανένας δεν θα κρίνει ...
Aκου πατέρα, ένα τραγούδι λυπημένο, που το 'χω γράψει σε μια δύσκολη στιγμή - μιλάει για ήρωες που έχουν πεπλομενo, ευχάριστο να μην ακούνε στην ζωή ...
Τώρα κατάλαβα 'Πατέρας' τι σημαίνει. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ - που με 'χεις φέρει στην Ζωή ...
Είσαι το λάθος της ζωής μου Μελάς Ζαφείρης Στάλθηκε: 06-03-2004
Δεν μετανιώνω κι ούτε θυμώνω Που τώρα πια εμείς δεν ήμαστε μαζί Κι αν νιώθω πόνο με σένα μόνο Έζησα κάτι που θα μείνει μια ζωή Έζησα κάτι που θα μείνει μια ζωή
Είσαι το λάθος της ζωής μου το μεγάλο Κι όμως δεν θέλω απ' το μυαλό μου να σε βγάλω Είσαι το λάθος της ζωής μου το μοιραίο Στα τόσα λάθη μου εσύ το πιο ωραίο!
Όπου και να 'μαι θα σε θυμάμαι Δεν είσαι όνειρο που σβήνει το πρωί Όπου κι αν πάω θα σ' αγαπάω Θα 'σαι για μένα μια αγιάτρευτη πληγή Θα 'σαι για μένα μια αγιάτρευτη πληγή
Είσαι το λάθος της ζωής μου το μεγάλο Κι όμως δεν θέλω απ' το μυαλό μου να σε βγάλω Είσαι το λάθος της ζωής μου το μοιραίο Στα τόσα λάθη μου εσύ το πιο ωραίο!
Είσαι το λάθος της ζωής μου... ] 2x
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...