Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: Skydiving ... Eπιτελος
Thu Feb 22 2007 11:12 PM
|
|
|
Ευχαρίστως να σε γνωρίσουμε κι εγώ και η Σοφία όταν με το καλό έρθεις. Η αλήθεια είναι πως δε τρέχω με την Σοφία, μόνο μόνος μου. Αλλά μη νομίζεις κι αυτή έκαψε ένα alpha romeo μια μέρα, τα αυτοκίνητα τους αλλάζει τον αδόξαστο δεν πάει σα...γυναίκα. Εμένα επειδή άρεσαν σε όλους στην οικογένεια τα αυτοκίνητα και ο πατέρας μου είναι μεγάλος τρελάκιας, μου κάθησαν στο λαιμό από την αρχή και σώθηκα. Μόνο με το ζόρι μπαίνω μέσα. Αλλά έχουμε κάνει συμφωνία. Εγώ δεν τρέχω (πολύ) με την μηχανή, κι αυτή δεν τρέχει (πολύ) με το αυτοκίνητοο όταν κουβαλάμε ο ένας τον άλλον. Τώρα το "πολύ" πόσο είναι θα σε γελάσω, συνήθως το πάνω των 160. Άμα δε το προσέχει ανοίγω λίγο το γκαζάκι να απογειωθεί λιγάκι, αλλά αυτή δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για να με κοροϊδέψει (χε χε τα αυτοκίνητα αργούν πολύ να ανεβάσουν ταχύτητα)
Πάντως κι εγώ ένα γιαπωνέζικο (yamaha yzf R1) ήθελα να αγοράσω τώρα, αλλά μόλις το είδε στις φωτογραφίες μου το ξέκοψε τελείως (κλαψ-κλαψ). Προκειμένου να τσακωθούμε καταλήξαμε σε πιο πολιτισμένα πράγματα. Να κάνουμε καμιά εκδρομή μεγάλη. Έτσι και πιο ακριβά το πλήρωσα, και δεν πιάνω ούτε 370. Σα τις γριές πάω με 240 αλλά τουλάχιστον είναι τα χεράκια μου ζεστά και ξέρω ότι δεν θα χαλάσει. Κι αυτή τώρα που θα θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο να δεις τι θα τις κάνω, νεκροφόρα θα πάρει για να μην τρέχει. Δικαιοσύνη.
Αν ήμουν όμως Αυστραλία με τόσο χώρο και χωρίς σύνορα θα με είχατε χάσει. Ωραίο μέρος για βόλτες.
-------------------- Nihil sub sole novum
|
|