Egw - to idio epa8a - otan hr8a Ellada - pollu sunkentrwsh xriazwtan otan kuloforousa stous 'anapodous' dromos tis Krhths! Ma poses fwres mberdeutika to aristero me to deksh dromo - propantos eki stous stenous aniforous pros ta xoria tou Hrakleiou! Kai omos ta katafera - bazwntas sthn panta ta ma8imena mas xouia.
To kako - gia 'mena omos htan pou den uparxoun arketa automata ama3ia eki sthn Ellada (mono me auta kukloforo tosa xronia edw) - kai bebaia etsi h periswterh sthn Australia (dld 80%). Allo ti kanoun h nearoi pou tous aresoun ta manual v8s (me taxitites).
Otan kapote parapone8ika gia auto se merikous (oti mou lupei ta automatic cars) - enas gnwstos mou apantise: ta autokinita ta automata einai mono gia tous anaphrous kai tous ta3itsides sthn Ellada/Europh (gia eukolia dld) - oti koustizoun peripou 6-10 xiliades euro na agwraseis automata (kai etsi den a3izei, kai liga uparxoun stous dromous). As me legane anaphrh - arkh tin eukolia mou - na ka8oume twra na allazw taxites ka8e pente bhmata (otan eixeis ma8ei alios, mia oloklhrh zwh)! Germania - eki pigene - agwrase kana mixanakh pou goustaries - kai fae apokonta ena giganto foro/tax me to gurismo sta sunoura - gia na eukoli8ei o kolos sou (mou ipe o dikos mou). Den exw problima pia. Kala kai ta manual sas autokinita - ta mikroutsika mboxakia.
Sugoura esu kai h Sofia mia xara 8a perasetai sthn Australia (8alasses, paralies, dasous, a3exastes ekdromes) - mono na apofigete to kentro/erhmo tis Australia (opos legamai kai prhn)- thn 3erada kai ta zouzounia dld > mhn tuxon kai sas tsimpisei to pisinw sas kamia akrida (eki pou den to perimenete)!! Tous aresoun oi tsepes tou neo episkepth (jeans kai poukamisa leme) >>>
Aussie Thorny Devil
Frill-neck Lizards
3es pws trexoun kai me ti zorh petagountai (a3afna) ta skatoulia auta ?? Beware
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...