Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Mon May 07 2007 10:57 PM
|
|
|
Quote:
nulli polla bravo kai eilikrina fysika kai eipa ki exw akommh na pw fysika alla... stous basketikous panathinaikous esy ti douleia exeis m ekeinous ? mhn mou peis peri prasinhs oikogeneias ktl. giati tote an erxotan sto podosfero oi misou apo tous bassketikous sas tha eixate kamia 10.000 se kathe sas pexnidi. elpizw sto neo sas ghpedo na exete mia megalh votrina gia ta kypela pou tha parete ,tote fysika tha sou pw ki esena bravo. mexri tote PIKRA ektos an theleis na isxiei to: gia xarh tou vasilikou potizete kai h glastra
Tι "μπασκετικούς" και "ποδοσφαιρικούς" μου τσαμπουνάς; Εγώ Παναθηναϊκός είμαι. Είτε παίζει κρίκετ, είτε παίζει ρυθμική γυμναστική.
Και αν το δεις το θέμα σαν Ολυμπιακός, τότε θα διαπιστώσεις πως από τα 3 μεγάλα αθλήματα (αυτά που έχουν κόσμο) ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πήρατε. Γιατί:
Στο μπάσκετ πήραμε τα πάντα Στο βόλεϋ έχει απομείνει ο τελικός με τον Ηρακλή
Και εάν μου πεις ότι η κατάκτηση ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι μεγαλύτερη.... κατάκτηση από το πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ, θα πρέπει να είσαι άρρωστος Ολυμπιακός.
Δεν έχουμε 10.000 σε κάθε παιχνίδι (πρωταθλήματος) διότι εδώ και χρόνια έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον. Απλώς δεν υπάρχει αντίπαλος, μόνοι μας παίζουμε. Δεν μπορεί να τα βάλει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα πλέον με τον ΠΑΟ, όχι ο διαλυμένος και εγκατελειμένος Ολυμπιακός. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το γεμίσαμε πολλές φορές το ΟΑΚΑ φέτος. Μόνο αυτά είχαν ενδιαφέρον.
-------------------- Nihil sub sole novum
|
|