[quote]Κάποιος φαεινός εγκέφαλος έστειλε τον Σαρμπέλ να τραγουδήσει στην έναρξη της Ευρωλίγκας FINAL 4 της Αθήνας!
Φαντάστηκαν ίσως πως όλο το έθνος είναι 16χρονες παρθένες, ή ότι όλο το έθνος μασάει ταραμά με Eurovision, ή ότι όλο το έθνος αποτελείται από [b]ηλίθιους[/b]!
Δεν εξηγείται αλλιώς!
Τον καημένο τον σαουδάραβα τον έβαλαν στο κλουβί με τα λιοντάρια! Και δεν είχε ιδέα!
Όταν άρχισε κι αυτά τα [b]κουνιστά[/b] με τα yasou maria έπεσε η γιούχα του αιώνα.: "ΟΞΩ ΦΟΥΣΤΗΗΗΗ ΟΥΥΥΥΥΥ ΡΕ!"
Αυτός τα έχασε εντελώς, η αμηχανία ήταν εμφανής. Μεγάλη πλάκα, μεγάλο κάζο!
Μα είναι δυνατόν ρε όργια να στείλετε κάποιον που να λέει "yasou maria" σε ένα γήπεδο γεμάτο [b]άντρες;[/b]
Kαλά που οι καντίνες του ΟΑΚΑ δεν πουλάνε γιαούρτια!
Περαστικά του.... θα προσγειώθηκε ανώμαλα.
:grin: :grin: :grin: [/quote]
Διαφωνώ οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτως με αυτή την τοποθέτηση.
Επειδή δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσαμε, άρα δεν είχα άποψη, δεν απάντησα όσον αφορά τον Σαρμπέλ.
Όμως...Τώρα που είδα και το τραγούδι και τον ίδιο, έχω άποψη, και μπορώ να την εκφράσω...
Τι σημαίνει τον έβαλαν σε ένα γήπεδο γεμάτο [b]άντρες[/b];;;
Δηλαδή ο ίδιος τι είναι;;;
Ή επειδή χόρευε έγινε αυτομάτως και π...στης;;;
Έχω δει άντρες και άντρες να χωρεύουν τον χορό της κοιλιάς (ή έστω να προσπαθούνε) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι gay.
Πάνω στο τσακίρ κέφι, χορεύεις ακόμα και καρσιλαμά.
Κάπως έτσι πρέπει να δεις και την Eurovision.
Ένα πανευρωπαϊκό πάρτυ μουσικής, που ο καθένας νιώθει ελεύθερος να χορέψει ακόμα και τσάμικο, άμα του την βαρέσει.
Μην ξεχνάς ότι η Eurovision εκτός από ήχος είναι και θέαμα (δεν είναι τυχαίο τόσα πιπινάκια με ανύπαρκτα ρούχα που τραγουδάνε κάθε χρόνο στον διαγωνισμό αυτό) οπότε κάτι πρέπει να επιδείξει και ένας άντρας που διαγωνίζεται.
Επίσης, ο Σαρμπέλ όντας Λιβανέζικης καταγωγής, έκανε κινήσεις από τον χορό που χωρεύουν στην πατρίδα του.
Κλείνοντας λοιπόν να πω, ότι από την δικιά μου οπτική γωνία όπως εγώ βλέπω την Eurovision, σαν ένα μουσικό πανηγύρι για διασκέδαση και μόνο, χωρίς να περιμένεις να λάβεις μουσικές γνώσεις από αυτό, ο Σαρμπέλ ήταν πολύ καλός και επειδή μας πρόσφερε και ήχο και θέαμα νομίζω ότι άξιζε καλύτερη θέση από την 7η.
Heavy~Metal Angel
Αυτό που βλέπω εγώ και δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό, είναι ότι πλέων και η Eurovision έχει πολιτικοποιηθεί και ο κόσμος ψηφίζει με την λογική, ποια χώρα πρόσκειται φιλικά προς την εκάστοτε χώρα και ποια όχι.
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|