[quote]ISOS DE KATALABA....ALA DEN IKSERA OTI SE MIA SELIDA JOKES KANIS MONO POST AFTA POU SE ANTIPROSOPEBOUN....ETYXE AFTO TO KAKOGOUSTO NA EITAN MESA STA ALA...KAI TORA POU TO DIABASA KAI EGO ISOS KAI EGO TO BRIKA KAKOGOUSTO...EAN DIABASO ENA POU ME KANI NA XAMOGELASO ...EGO TOULAXISTON EXO PETIXI TO STOXO MOU!!!...SYGNOMI KAI PALI EAN GINATE OFFENDED !!!.... [/quote]
Συμφωνώ με την τοποθέτηση του Equi επίσης. Ας μου επιτραπεί να επαναλάβω ότι οτιδήποτε και αν κάνουμε post σε ένα «δημόσιο» χώρο, τουτέστιν ένα χώρο τον οποίο παρακολουθεί άγνωστος αριθμός ανθρώπων, μας αντιπροσωπεύει, ή τουλάχιστον εκλαμβάνεται ότι μας αντιπροσωπεύει στη δεδομένη χρονική στιγμή. Είτε είναι δικές μας απόψεις, είτε είναι απόψεις και σκέψεις που εμείς μεταφέρουμε.
[quote]NOMIZA AFTO POU PIRAKSE EITAN GIA TOUS GREEKS KAI CHAINS! [/quote]
Προς επεξήγηση και αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων, το σχόλιο με την αλυσίδα στο λαιμό ήταν «αστεία αναφορά», εφόσον είμαι ελληνίδα.. Ωστόσο, να δηλώσω στο κοινό ότι η αλυσίδα αυτή ποτέ δε σταμάτησε την έκταση και ένταση της καθημερινής περιποίησης του τριχώματός μου. Μη νομίσει και κανείς ότι είμαι μια σκυλίτσα με ταγκιασμένη τρίχα...
[quote]KAI PALI ....SORRY ! POTES OMOS SE TOSES LISTES POU EXO KANI LIST JOKES DEN EIXA NA APOLOGITHO GIA JOKES UNTIL MEXRI TORA...KATALABETE TE KAI MENA TO BRISKO LIGO ASTIO NA BORI KAPIOS NA XARAKTIRIZI TO XARAKTIRA MOU APO ENA JOKE POU KANO POST EIDIKA OTAN AFTA ERXONDE APO ALOU MONO AFTO ENOOUSA.....! ALA KAI PALI THA PO....KAI THA FONAKSO!!! I LISTA LEGETE JOKES I MIPOS EKANA LATHOS?!!!! KAI PALI SORRY [/quote]
FE, προσωπικά, δεν αναφέρθηκα στο δικό σου χαρακτήρα. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμμένο αστείο που έφερες εδώ, και το οποίο χρησιμοποίησα για να φέρω στο προσκήνιο ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά ευαίσθητο και αρκετά δύσκολο να οριοποιηθεί με λέξεις και νόρμες.
Η λίστα λέγεται jokes. ‘Οντως. Το ερώτημα που τίθεται (από εμένα) είναι το κατά πόσον μπορούν να προκαλούν γέλωτα οι πιθανές κακοτυχίες άλλων ανθρώπων. Καλώς ή κακώς, το χιούμορ μπορεί να έχει sharp edges που μπορούν τάχιστα, και δυστυχώς (ή ευτυχώς στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται για να κάνουν ένα point, όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου) πολύ αποτελεσματικά, να πληγώσουν ή να φέρουν σε δύσκολη θέση διάφορα άτομα.
-------------------- "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"
|