"Συμφωνώ με την τοποθέτηση του Equi επίσης. Ας μου επιτραπεί να επαναλάβω ότι οτιδήποτε και αν κάνουμε post σε ένα «δημόσιο» χώρο, τουτέστιν ένα χώρο τον οποίο παρακολουθεί άγνωστος αριθμός ανθρώπων, μας αντιπροσωπεύει, ή τουλάχιστον εκλαμβάνεται ότι μας αντιπροσωπεύει στη δεδομένη χρονική στιγμή. Είτε είναι δικές μας απόψεις, είτε είναι απόψεις και σκέψεις που εμείς μεταφέρουμε"
EGO DE SIMFONO KATHOLOU TOULAXISTON OSO EXI NA KANI ME ANEKDOTA...(MEXRI TORA DEN EXO BRI ENA ANEKDOTO POU ME ANTIPROSOPEBI ME OPION TROPO!!!!) APLOS IPARXOUN GIA NA GELAME...KAI AFTO POU ESTI ISOS HUMOR SE MENA ..ISOS SE KAPION ALON DEN ESTI SAN HUMOR...ARA PREPI NA SKEFTOMASTE OLOUS OXI MONO TOUS EYATOUS MAS ! TA ANEKDOTA POTE DE TA EKANA POST GIA NA ME ANTIPROSOPEBOUN ME KANENA TROPO KAI KANENAN ! !
"Προς επεξήγηση και αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων, το σχόλιο με την αλυσίδα στο λαιμό ήταν «αστεία αναφορά», εφόσον είμαι ελληνίδα.. Ωστόσο, να δηλώσω στο κοινό ότι η αλυσίδα αυτή ποτέ δε σταμάτησε την έκταση και ένταση της καθημερινής περιποίησης του τριχώματός μου. Μη νομίσει και κανείς ότι είμαι μια σκυλίτσα με ταγκιασμένη τρίχα" KAI EGO ELINIDA EIMAI ..... ALA MIA APO TIS ELINIDES POU OPOS THA GELASI ME TO KINEZO ME TON AMERIKANO I ME OPION ETSI THA GELASO KAI GIA TON ELINA GIATI DE TO BLEPO RATSISTIKA APLOS SAN ANEKDOTO !!TO IDIO GELAO ME OLOUS SKYLITSA MOU EAN AYTO EINAI KAKO TI NA PO TORA? TORA EAN TO ANEKDOTO AFTO PIRAKSE KANENA ISOS EXI TI MIGA LOL TI NA PO...LAZER WORKS ! "FE, προσωπικά, δεν αναφέρθηκα στο δικό σου χαρακτήρα. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμμένο αστείο που έφερες εδώ, και το οποίο χρησιμοποίησα για να φέρω στο προσκήνιο ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά ευαίσθητο και αρκετά δύσκολο να οριοποιηθεί με λέξεις και νόρμες.
Η λίστα λέγεται jokes. ‘Οντως. Το ερώτημα που τίθεται (από εμένα) είναι το κατά πόσον μπορούν να προκαλούν γέλωτα οι πιθανές κακοτυχίες άλλων ανθρώπων. Καλώς ή κακώς, το χιούμορ μπορεί να έχει sharp edges που μπορούν τάχιστα, και δυστυχώς (ή ευτυχώς στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται για να κάνουν ένα point, όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου) πολύ αποτελεσματικά, να πληγώσουν ή να φέρουν σε δύσκολη θέση διάφορα άτομα. " OUTE KAI EGO SE SENA ANAFERNOME SKYLITSA IDIKA ME TA ANEKDOTA MOU...KAI SIGNOMI ISOS DE KATALABENO LEKSIS SAN OPIOPOITHEI KAI NORMES....KAI ISOS MILATE OLI POLI KALITERA ELINIKA APO MENA .....ALA AFTO POU THA EROTISO KAI EGO SE AFTOUS POU EXOUN AFTO TO SITE NA MOU APANTISOUN GIA NA KSERO.....I LISTA LEGETE JOKES? EINAI MONO GIA JOKES POU ANTIPROSOPEBOUN? DILADI GIA NA KSERO MIPOS DE PREPI NA KANO JOKES POST EDO ANYMORE??? SE 3S LISTES KANO POST JOKES POTES MA POTES DEN EXO GINI TOSO QUOTED !!!! (MIPOS AFTO ENOI KATI ALO?) KAI KSANAEROTO TOUS OWNERS AFTIS TIS LISTAS MIPOS DEN EPITREPETE NA BAZO JOKES? MIPOS TA JOKES MOU EINAI TOSO OFFENDING OSO OXI TA PROIGOUMENA POU EITAN GRAMENA SE AFTIN TI LISTA? ??? KAI PALI ANAROTIEME SAS PARAKALO KAPIOS APO TO SITE APANTISTE MOU !
|