Quote:
Έχω μια απορία και μετά από πάρα πολύ καιρό και αφού δεν είδα καμία αλλαγή σε αυτό που διαπίστωσα, αποφάσισα να ρωτήσω επίσημα ώστε να πάρω μια απάντηση.
Στο chat, έχω δει διάφορα (αλλά πάντα τα ίδια) επαναλαμβανόμενα επώνυμα μηνυματάκια που μερικά από αυτά ούτε καν διαβάζονται, όπως ένα μήνυμα που είδα σήμερα που είχε το όνομα από πάνω και από κάτω μία μόνο γελαστή φατσούλα. Δεν είδα ούτε ένα που να λέει "Heavy~Metal Angel" και από κάτω οτιδήποτε.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν μέσα σε αυτά τα 2,000 posts που έχω κάνει, ο υπεύθυνος δεν έχει βρει τίποτα ενδιαφέρων να αντιγράψει, ακόμα ούτε καμία υπογραφή μου. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο για ΠΟΙΟ λόγο δεν υπάρχει ούτε ένα.
Heavy~Metal Angel
Βέβαια έχω άποψη που θα την εκφράσω στον υπεύθυνο προσωπικά, μόλις πάρω την απάντηση του.
Επειδή απάντηση δεν πήρα και βαρέθηκα να περιμένω, θα πω ανοιχτά λοιπόν ότι, συμφωνώ απόλυτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν υπάρχει ούτε ένα quote μου στο chat (το γεγονός ότι δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου μετά από 10 μέρες που έχει αναρτηθεί εδώ, δηλώνει ότι μάλλον υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων ώστε να στηριχθεί η απάντηση και γι'αυτό έμεινε αναπάντητη.
Καλό δείγμα η ένδειξη αιδούς από τον υπεύθυνο, αλλά το γεγονός δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες για τις επιλογές του.
Και φυσικά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, το όλο θέμα δεν είναι αν υπάρχει quote δικό μου ή κάποιου άλλου στο chat, που με αφήνει παγερά αδιάφορη, αλλά, το γεγονός της διαφορετικής μεταχείρισης των χρηστών.
Heavy~Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|