Quote:
το "Κρητικό σενάριο" όπως δηλαδή είναι ο τίτλος του νήματος, είναι μια δική μου φανταστική περίπτωση.
Ξέρεις, δεν είσαι ο μόνος πονηρός στην υφήλιο, υπάρχουν και άλλοι που μάλιστα σε πρόλαβαν με αποτέλεσμα, να πάρεις την ιδέα τους και να την κάνεις "δική σου φανταστική περίπτωση".
Στην τελική, αν όντως είναι φανταστική περίπτωση δικιά σου ή όχι (δεν έχει σημασία), τότε αναρωτιέμαι αν τα αυτιά μου ακούν πουλάκια όταν ακούω φωνές περί αυτονομήσεως της Κρήτης και μάλιστα τις ακούω πολύ έντονα και τις διαβάζω και σε site, αλλά όχι μόνο αυτό, τις βλέπω και σε φωτογρφίες
Ακριβώς όπως και στην Θράκη...Δεν υπάρχει πρόβλημα...Αλλά έχει μέχρι και δικιά της σημαία η "Ανεξάρτητη Θράκη".
Heavy~Metal Angel
Είσαι ο μόνος poster που έχω δει εδώ μέσα με ασταθείς απόψεις. Σε έχω πετύχει επανειλημμένα σε post να υποστηρίζεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχεις υποστηρίξει πριν 2 μέρες σε άλλο.
Οπότε δεν θεωρώ λογικό να απαντήσω ξανά σε thread που ο γράφοντας αλλάζει τα λεγόμενα του κατά το πως τον βολεύει με απώτερο σκοπό να "την πει" σε άλλον poster.
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|