jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> Politics >> Greek Elections 2007

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
¶ααααλλο φρούτο...
      Fri Sep 21 2007 11:32 PM

Βρε παλικάρι...Παρήγγειλε μου μια 12άδα απ'αυτό το βιβλίο που λες...Έχω πολύ μαϊντανό να βάλω στο ψυγείο και δεν έχω χαρτί να τον τυλίξω

Δεν σκέφτομαι καλύτερη χρήση από αυτήν για το συγκεκριμένο βιβλίο

Heavy~Metal Angel

Quote:

Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ στο νέο του πρόγραμμα που μοιράστηκε την περασμένη Κυριακή με τις μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες γράφει κάτι συγκλονιστικό που πέρασε απαρατήρητο και καθόλου δεν συζητήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο: Ζητεί να δίνεται αυτομάτως η Ελληνική Ιθαγένεια σε όσα παιδιά ξένων Μεταναστών (ακόμη και λαθρομεταναστών!) γεννιούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα.

Εδώ δεν είμαι Αμερική...Είναι Βαλκάνια

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται VRAXOS Mon Sep 17 2007 06:17 AM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται VRAXOS   Tue Sep 18 2007 05:51 AM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται I4G   Mon Sep 17 2007 09:55 AM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται Heavy~Metal Angel®   Mon Sep 17 2007 03:16 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται VRAXOS   Mon Sep 17 2007 12:00 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται I4G   Mon Sep 17 2007 01:49 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται Dr. Jung   Mon Sep 17 2007 12:05 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται VRAXOS   Mon Sep 17 2007 12:42 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται Dr. Jung   Mon Sep 17 2007 12:47 PM
. * * Re: Kαι τωρα καλ....ελληνες μπορειται να παν να........ζοριστιται HeLLeNiCReVeNgE   Fri Sep 21 2007 09:36 PM
. * * ¶ααααλλο φρούτο... Heavy~Metal Angel®   Fri Sep 21 2007 11:32 PM

Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:   

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3286

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*