Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: Good Driver?
Mon Oct 01 2007 06:49 PM
|
|
|
Σε μένα που έχω πέσει σε 37 πόρτες αυτοκινήτων το λες;
Πάντως να σου πω την αλήθεια πιο επικίνδυνο για την υγεία μου είναι νευρικός κλονισμός από μποτιλιάρισμα 95 λεπτών. Τα νεύρα μου κλονίζονται γρήγορα, σκοτώνω άνθρωπο τέτοιες στιγμές. Έχει τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο όπως είναι καταμεσίς του δρόμου και να πάω για καφέ, σκοτινιάζει το μυαλό μου και δε βλέπω μπροστά μου παρά μόνο αλλοδαπούς Λαρισαίους να μη με αφήνουν να πάω σπίτι μου. Το όργιο αυτό των δρόμων είναι ο κύριος λόγος που μετακόμισα στην εξοχή. Αφού είναι να έρθει όλη η Ελλάδα σε μία πόλη τότε έφτασε η ώρα να την κοπανήσω εγώ.
ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ άλλα αυτοκίνητα στην Αθήνα, πάει και τελείωσε. Αφού δεν μπορεί να χωρέσει αυτό το γεγονός στο μυαλό του μέσου Έλληνα πρέπει κι εμείς κάπως να επιβιώσουμε. Αν δεν φιλοτιμηθούν να πάρουν το τρένο ή το λεωφορείο (για να μην τους σχολιάσει η γειτονιά) δεν το 'χω σε τίποτα να περάσω κι από πάνω τους. Το θετικό της υποθέσεως είναι πως το σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα εξαγριώνει τους οδηγούς των αυτοκινήτων ακόμη περισσότερο και καλύτερα είναι να πέσω πάνω στην πόρτα αλλά με το χαμόγελο στα χείλη, παρά να πάθω κανένα εγκεφαλικό από την απελπισία.
Μία είναι η λύση: διόδια στην Αθήνα.
Υ.Γ Τώρα τελευταία όταν βγαίνω στην εθνική συγκρατούμαι για να μην έχω τύψεις στο μέλλον. Είναι τόσο ηλίθιος ο εγωισμός τους που πραγματικά κινούνται στο όριο ακόμη κι όταν είναι μέσα σε ηλίθια οχήματα προκειμένου να προσπεράσουν μια μοτοσυκλέτα, που πραγματικά θα δυσκολεύονταν να το κάνουν ακόμη κι αν οδηγούσαν... ferrari! Τους κάνω πλάκα και δεν επιταχύνω μέχρι να κινδυνεύσουν στ' αλήθεια. Έχουν μέσα οικογένειες, γυναίκες και παιδιά οι στόκοι. Ε, μετά ξαφνικά απογειώνομαι και τους τσακίζει το ηθικό. Αφήνουν το γκάζι και λένε στην γυναίκα τους ως κλασικοί Ελληναράδες: "οι αλήτες με τις μηχανές! Γι' αυτό σκοτώνονται!". Φοβερά κωμικό, μέχρι και τραγικό.
-------------------- Nihil sub sole novum
|
|