jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Jokes - Fun - Games - Anekdota >> Jokes - Fun

elle
Member

Reged: Wed
Loc: Australia
Ενα γράμμα για όλους...
      Tue Oct 23 2007 02:30 AM

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου στέλνουν e-mail, γιατί:

1. Σταμάτησα να πίνω αναψυκτικά τύπου Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.

2. Σταμάτησα να καταναλώνω ό,τι είχαμε στο ψυγείο, γιατί το σελοφάν και τα τάπερ έχουν ουσίες που σου τρώνε τα σωθικά. Πέταξα και τον φούρνο μικροκυμάτων, γιατί είχα μια βόμβα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.

3. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS.

4. Δεν αγοράζω πια από ντελικατέσεν σπιτικά ντολμαδάκια της κυρά Μαρίας από τότε που διάβασα ότι είναι της κονσέρβας και με δουλεύουν.

5. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο. Δεν λούζομαι γιατί φοβάμαι τις εγκεφαλίτιδες.

6. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα σούπερ μάρκετ, ούτε μετακινούμαι με το μετρό, διότι ίσως κάποιος μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα ή μου ρίξει σπρέι στο πρόσωπο για να με ληστέψει αργότερα.

7. Δεν απαντώ στο κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Αλάσκα, Χαράρε ή Τιχουάνα. Από τότε μάλιστα που έμαθα ότι μπορεί κάποιος να σε παρακολουθεί, ακόμα και αν το έχεις κλειστό, στο σπίτι μιλάμε με σημειωματάκια.

8. Δεν πίνω πλέον τίποτα από το τενεκεδάκι, διότι έμαθα ότι τα «χρησιμοποιούν» οι αρουραίοι για... αποχωρητήριο.

9. Οταν πηγαίνω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανέναν, διότι ίσως μετά μου δώσουν ναρκωτικά και με πάρουν σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλουν το συκώτι ή κάποιο άλλο όργανο για να το πουλήσουν στη μαύρη αγορά και τελικά ίσως ξυπνήσω σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια.

10. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της μικρούλας Εϊμι Μπρους που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, περίπου 7.000 φορές. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό το παιδί είναι οκτώ χρόνων από το 1995!

11. Δεν τρώω πια χάμπουργκερ απ τον φόβο ότι δεν είναι από πραγματικό κρέας.

12. Δεν τρώω πια κρέας από τότε που είδα σε εκείνο το e-mail με τι ταϊζουν τα μοσχάρια και τις αγελάδες. Εννοείται ότι έκοψα και το γάλα, αφού διάβασα ότι στα σούπερ μάρκετ πουλάνε, με μαϊμουδιά, ληγμένο. Εννοείται ότι μετά το e-mail που έδειχνε ότι ποτίζουν τα λαχανικά με ακάθαρτα νερά, τα έκοψα και αυτά.

13. Από τα πολλά e-mails με τσόντες και καμασουτρικά που λαμβάνω, γέμισα κόμπλεξ και σχεδόν ντρέπομαι πια να... πράξω καταλλήλως.

14. Εγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου και άλλες 34.967 για να μας επιστρέψουν οι Αγγλοι τα Ελγίνεια.

15. Εχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με κακή τύχη, 18 χρόνια σεξουαλικής ανικανότητας, οι δικοί μου έχουν αρρωστήσει βαριά 7.954 φορές και έχω πεθάνει 67 φορές από τα γράμματα-αλυσίδα που μου έστειλαν».

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Ενα γράμμα για όλους... elle Tue Oct 23 2007 02:30 AM
. * * Re: Ενα γράμμα για όλους... **R*~   Wed Oct 24 2007 12:05 PM

Extra information
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Dr. Jung, SVATS, Your_Future_ 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1003

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*