jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
Σιωνιστής και Έλληνας - αδύνατος συνδιασμός...
      Fri Dec 28 2007 07:40 PM

Quote:

Δεν με εκπλήσσει καθόλου η αντιδρασή σου σε πραγματικά γεγονότα που τα ξένα media κάνουν πρωτοσέλιδα.
Οντως αποδεικνύεις τον στρουθοκαμηλισμό που επικρατεί στην νεοΕλλάδα και είναι η αιτία του μαρασμού και της παρακμής.

Οσον αφορά τώρα το χαπάκι που μου έστειλες, θέλω να σου υπενθυμίσω την παράφρονη υποδοχή που επεφύλαξαν οι νεοΕλληνες στον ιερέα μετα την εξοδό του απο το γραφείο του ανακριτή και καθ οδόν προς Κορυδαλλό μεριά.
Η επίθεση που μου εξαπέλυσες τότε έδειξε περίτρανα πως είσαι υπέρ αυτων των εκδηλώσεων αγάπης προς προφυλακιστέους παιδεραστές. Θα ήθελα να πιστεύω το αντίθετο για να μη σε σιχαθώ τελείως.

Απο την άλλη ουδέποτε κατεγράφη στα παγκόσμια δημοσιογραφικά χρονικά αντίστοιχη παράξενη εκδήλωση συμπαράστασης πρός παιδεραστή είτε ήταν παπάς, είτε ραββίνος, είτε μουλάς, είτε ο Δαλαϊ Λάμα.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα USurum;
Γιατί άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός εναν άλλο λαό, όσο κι αν δεν είναι αρεστός στούς υπόλοιπους και άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός παιδεραστές.

Με το συμπάθειο έτσι;

Το κείμενό σου είναι ρηχό και με παιδικές ερωτήσεις. Οπωσδήποτε, εάν έγραφες αυτά που γράφεις ή και χειρότερα σε ένα site με το όνομα asftysoumetinellada.com ή κάτι παρόμοιο, θα σε άφηνα να το κάνεις με την ησυχία σου και να το ευχαριστιέσαι. Έλα όμως που θές να γράφεσαι Έλληνας (?) ομογενής (?). Έτσι χάνω κυριολεκτικά τον καιρό μου να ασχολούμαι με το αυτονόητο : Δεν επιτρέπεται σε άνθρωπο με ξένη πατρίδα και θρήσκευμα να κρύβεται χρόνια πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και να φτύνει έθνος και θρήσκευμα (και όχι μόνο) σε έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαδικτυακό τόπο (δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του site, αλλά και Τούρκοι να είναι, η ιστοσελίδα δεν παύει να είναι ελληνική αφού απευθύνεται στην ελληνική ομογένεια).

Γιατί όμως ένας σιωνιστής δεν μπορεί να είναι Έλληνας?
Απλά γιατί το βασικό του κριτήριο είναι η σχέση των άλλων προς το αντικείμενο της φανατικής του προσήλωσης - της "μεγάλης ιδέας" του Ισραήλ.
Έτσι, μέσα από το πρίσμα του βλέματος ενός σιωνιστή γεννημένου στην Ελλάδα, τα πράγματα έχουν ως εξής :

1. Η χούντα ήταν καλή γιατί βοήθησε στους πολέμους του Ισραήλ
2. Ο όποιος χουντικός όμως είναι κακός, αν είναι αντισιωνιστής (βλ. π.χ. Πλεύρης και ο μάρτυρας υπεράσπισής του Ζουρνατζής, υπουργός τύπου της χούντας)
3. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο αντιπρόσωπος του Σατανά επί της γης, διότι έφερε τον Αραφάτ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
4. Ο Καραμανλής επίσης είναι επάρατος, διότι δεν είναι χούντα.
5. Οι νεοέλληνες είναι σκυλιά για φόλα, γιατί είναι αντιαμερικανοί, φιλοπαλαιστινιακοί και αντισιωνιστές -ό,τι χειροτερο δηλαδή για έναν σιωνιστή.Οι Αμερικάνοι έχουν τις ίδιες και χειρότερες ανωμαλίες από του Έλληνες στην καθημερινότητά τους, αλλά είναι καλοί γιατί η κυβέρνησή τους ρίχνει μπόμπες στους εχθρούς του Ισραήλ.
6. Ο Χριστόδουλος είναι κάθαρμα, αν και υπήρξε φιλοχουντικός, γιατί είναι αντισιωνιστής και ήθελε κι από πάνω θρήσκευμα στις ταυτότητες.(Μη μου πείς πως αν μίλαγε για το Ισραήλ όπως οι ευαγγελιστές θα τον βάζατε στην μπούκα. Θα γινόσαστε χαλί να σας πατήσει)
7. Το δύστυχο παιδί ενός έγχρωμου μετανάστη που γεννήθηκε στην Ελλάδα σε κάνει να βάζεις τα δάκρυα που δεν του δίνουν υπηκοότητα οι Νεοέλληνες, αλλά οι Παλαιστίνιοι που είναι 5-6000 χρόνια στη γη τους δεν έχουν θέση στο Ισραήλ. (Τα δικά μας-δικά μας και τα δικά σας-δικά μας)
8. .... κ. ά. πολλά παρόμοια

Άντε τώρα να απαντήσω και στο ας το πούμε "κείμενό" σου για να γίνω σαφέστερος :

Quote:

Δεν με εκπλήσσει καθόλου η αντιδρασή σου σε πραγματικά γεγονότα που τα ξένα media κάνουν πρωτοσέλιδα.

Μπορώ να σου βάλω άπειρα διεθνή πρωτοσέλιδα με ανώμαλους ραβίνους. Εσύ γιατί δεν βάζεις ούτε ένα μια και είναι οι πνευματικοί σου δάσκαλοι και θα έπρεπε να σε καίει περισσότερο?

Quote:

Οντως αποδεικνύεις τον στρουθοκαμηλισμό που επικρατεί στην νεοΕλλάδα και είναι η αιτία του μαρασμού και της παρακμής.

Όπως δεν θέλεις να κάνω ματάκι στη συναγωγή σου, μη σε νοιάζει για την εκκλησία μου. Είναι δικό μου μέλημα. Έτσι κι αλλοιώς η διεθνής στατιστική δίνει 7% ανώμαλους ιερωμένους σε κάθε θρήσκευμα.

Quote:

Οσον αφορά τώρα το χαπάκι που μου έστειλες, θέλω να σου υπενθυμίσω την παράφρονη υποδοχή που επεφύλαξαν οι νεοΕλληνες στον ιερέα μετα την εξοδό του απο το γραφείο του ανακριτή και καθ οδόν προς Κορυδαλλό μεριά.
Η επίθεση που μου εξαπέλυσες τότε έδειξε περίτρανα πως είσαι υπέρ αυτων των εκδηλώσεων αγάπης προς προφυλακιστέους παιδεραστές.

1. Βλέπε προηγούμενη απάντηση.
2. Για την "παράφρονη" υποδοχή υπάρχει το γνωμικό :
-Ένας προσευχόμενος πιστός - πηγή σεβασμού και δέους, 1000 πιστοί μαζεμένοι - όχλος. Κανείς τους δεν φώναξε για υπεράσπιση παιδεραστή - πίστευαν στην αθωότητά του. Το ξέρεις κι εσύ καλά, αλλά αφού μπορείς να ρίχνεις πρωί -πρωί βρωμιά στη μούρη των Ελλήνων γιατί να χάσεις την ευκαιρία?

Quote:

Απο την άλλη ουδέποτε κατεγράφη στα παγκόσμια δημοσιογραφικά χρονικά αντίστοιχη παράξενη εκδήλωση συμπαράστασης πρός παιδεραστή είτε ήταν παπάς, είτε ραββίνος, είτε μουλάς, είτε ο Δαλαϊ Λάμα.

1. Βλ. προηγούμενη απάντηση
2. Γιατί, κρατάς στατιστική?

Quote:

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα USurum;
Γιατί άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός εναν άλλο λαό, όσο κι αν δεν είναι αρεστός στούς υπόλοιπους και άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός παιδεραστές.

Συμπαθώ (συμπάσχω, αγαπώ) την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν συμπαθώ καθόλου τη μούρη σου. Δεν ξέρω ποιός και πως του ήρθε να σε κάνει πράσινο μέλος στην ιστοσελίδα αυτή, αλλά για μένα είσαι ανθέλληνας χειρίστης μορφής και όσο θα κάνεις τον έξυπνο εδώ μέσα φτύνοντας την πατρίδα θα σου τρίβω τη μούρη .

Ξέρω καλά το μίγμα της αποξένωσης και του ψεύτικου αισθήματος υπεροχής που καθορίζουν την ζωή μικρών σιωνιστικών κοινωνιών ανά τον κόσμο. Η διαρκής γκρίνια και η αίσθηση "μαύρα κι άραχνα" προδίδουν ιδιαίτερα για έναν άντρα σε ώριμη ηλικία εσωτερική μιζέρια και δυστυχία.

Θεωρώ πως είσαι ένα σκληρωτικό απομεινάρι του σιωνισμού στην Ελλάδα που δεν του βαστάει να πάει να ζήσει στο Ισραήλ. Κάτι σαν νάχεις γυναίκα που δεν την πας καθόλου, αλλά που σε ταϊζει και σου παρέχει εστία και να αλοιθωρίζεις από γκόμενα βιτσιόζα αλλά πυρομανή.
Διάλεξε τι θέλεις και πάψε να μας ζαλίζεις.

--------------------

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Σιωνιστής και Έλληνας - αδύνατος συνδιασμός... USAfilofovos Fri Dec 28 2007 07:40 PM

Extra information
0 registered and 15 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 275

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*