Εδω ειμαι και εγωωωωωωωωωωω
Σας πεθημισα αλλα ημουνα φυλακη για ενοπλη ληστεια και μολις με αφησανε. Καθαρμα SVATSO μια κουτα τσιγ ολη κι ολη το 2004 και μετα με παρατησες. Ξεχασες ρε εκεινο το απογευμα που με κυτταζες ολο εκπληξη και θαυμασμο που κατεβαζα την ποτηρια και εσυ ιδροκοπουσες?

Που βρισκονται τα καλα κοριτσια η Λιμπερτι, η Αραπια και τοσες και τοσοι αλλοι? Καλα δεν ρωταω για το Θεοφιλο, ξεφυλλιζοντας αποψε τα ονειρα μου τον βρηκα μπροστα μου να συνεχιζει τις ..... πως να τις πω τωρα και ντρεπομαι....εεεε τις μ@λ@κιες τελος παντων σαν αυτη εδω (παλια αλλα περιποιημενη)
Quote:
Αξιοθρήνητε,
Έκανες άθελά σου διάνα. Έτσι είναι, βοσκός (ποιμήν) είναι ο Έλληνας. Φέρνει τα πρόββατα στην κοιλάδα του Λόγου και του Πνεύματος και τα μετουσιώνει σε ανθρώπους.
Με ανυπολογίσιμη τιμή, USAff 03.20.2005
Γεια σου αθανατε Θεοφιλε, εκει στις επαλξεις!
Λοιπον μεσα στη φυλακη αγαπησα πιο πολυ αυτη τη χωρα. Που αλλου σου δινουνε πορτοκαλαδα και κοκα κολα με το φαι σου ρε? Βεβαια υπηρχε ο κινδυνος ξεκολοματος αλλα μπηκα σε μια ομαδα φασιστοναζιμοτοσικλεφτροκοταδων και την εβγαλα καθαρη με μονο ολιγες οδοντικες απωλειες.
Σας αφηνω γιατι ειμαι σε ξενο κομπιουτερ, ακομα αστεγος ειμαι αυριο μεθαυριο θα μπουκαρω σε δωματιο της προνοιας και σιγα σιγα θα βολευτω. δεν θα χαθω σας εχω πολλα μαζεμενα και ειδικα του καπετανιου.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
LAKHS O ELLHNARAS
-------------------- ---------------------------------------------
ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ
|