jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
Σακούλα εμετού....και Σεισμοί!!!
      Sun Jan 06 2008 02:42 AM

Θεοφάνεια, ημέρα βάπτισης και φώτισης. Ιδίως φώτισης.

Τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 πρίν απο λίγο.

Παρουσιαστής ένας νεαρός κύριος και παρουσιάστρια κάποια πολύ γνωστή δοντού με πεταχτή άνω γνάθο που περιστασιακά συνευρίσκεται με τον σιδερωμένο Ψινάκη στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".
Τηλεφωνικός καλεσμένος ενας σεισμολόγος και ο λόγος φυσικά για τον δυνατό πρωϊνό σεισμό του Λεωνιδίου.
Ο νεαρός κύριος δημοσιογράφος λοιπόν θεώρησε εξυπνάδα να ρωτήσει τον σεισμολόγο -προφανώς με την κρυφή ελπίδα αναγνώρησης των γεωλογικών του γνώσεων εκ μέρους του σταθμού- ΑΝ προκλήθηκε ή σχετίζεται ο σημερινός σεισμός με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού!! Και ως φάνηκε δεν του έκατσε καλά η αρνητική απάντηση του ειδικού, οπότε θεώρησε σκόπιμο να επαναλάβει την ερωτησή του!

Και αν σκεφτείς πόσοι αξιόλογοι άνεργοι είναι στο δρόμο.......

Η δοντού απο την άλλη δεν μπορούσε να μείνει πίσω σ' αυτό το ρεσιτάλ βλακείας και αφου το επεξεργάστηκε στο μυαλό της κάμποση ώρα, διακόπτοντας τον σεισμολόγο πετάει σαν ρουκέτα κασάμ το επιστημονικότατο ...." είχα το προαίσθημα εδω και 7 μέρες ότι θα γίνει σεισμός, δεν μου έφευγε καθόλου απο το μυαλό και χθές όλη νύχτα η ανησυχία μου μεγάλωνε και μου προκαλούσε αϋπνία και αγωνία"!!!

Τώρα φέρτε μου τη σακούλα του εμετού!

Και δεν έφτανε αυτό, απέδωσε το προαισθημά της στην ημέρα και στην Θεϊκή περέμβαση! Επρεπε όμως να γίνει ένας μικροσκοπικός σεισμός μέσα στο στούντιο και να της έρθει η κάμερα στο κεφάλι, για να πιστέψει στον Θεό ακόμα και ο Στάλιν.

Ημαρτον Κύριε τέλος πάντων!

--------------------

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Σακούλα εμετού....και Σεισμοί!!! Sardanapalos Sun Jan 06 2008 02:42 AM

Extra information
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 448

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*