Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
ΣΙΣΥ
Mon Jan 07 2008 09:18 PM
|
|
|
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
Έψαξα όλο το ίντερνετ αλλά δεν είδα πουθενά παρόμοια περίπτωση. Ένα πρωινό μια αδέσποτη γάτα άφησε στην πόρτα μου ένα νεογέννητο γατάκι, μάλλον γιατί είμαι γνωστή κιβωτός του Νώε για τα αιλουροειδή και με πλησιάζουν από διαίσθηση. Δεν άργησα να καταλάβω γιατί, ήταν μια σταλιά αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα ματάκια της. Την πήγα στο γιατρό και μου είπε να της κάνω ευθανασία, όμως δεν μπορούσα να το κάνω γιατί δεν έδειχνε σημάδια ότι ήθελε να εγκαταλείψει τον κόσμο. Ίσα-ίσα ήταν ζωηρή και γεμάτη ενέργεια. Την κράτησα λοιπόν έχοντας υπόψην πως μια τυφλή γάτα ίσως είναι πρόβλημα, ότι θα λέρωνε κι ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Λοιπόν ήταν και η μοναδική γάτα που δεν λέρωσε ποτέ, που είναι πιο ζωντανή κι από τις φυσιολογικές γάτες. Το απίστευτο της ιστορίας είναι πως χαρτογράφησε στο μυαλό της μια περιοχή ενός στρέμματος με απόλυτη ακρίβεια, μπορούσε ακόμη και να τρέχει μέσα στο σπίτι χωρίς να κουτουλάει στα έπιπλα, ενώ με την ίδια ευκολία κυκλοφορεί και στον κήπο. Κάνει άλματα όπως όλες οι γάτες και όταν η ακοή της και η όσφησή της έχεις την εντύπωση πως την εγκαταλείπουν, η 6η αίσθησή της την βοηθά να κάνει ότι και οι άλλες γάτες. Το όνομά της είναι ΣΙΣΥ. Και είναι παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τις γάτες αλλά και για τους ανθρώπους. Γι' αυτό καλύτερα μην ευθανατώσετε ποτέ κανένα ζώο με ειδικές ικανότητες. Τα φαινόμενα απατούν!
-------------------- Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz
|
|