Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: Αποκλεισμός στο UEFA
Fri Feb 22 2008 12:51 AM
|
|
|
Ήταν εξαιρετική η παρουσία του Τζιώλη όπως και του Βύντρα, μερικοί πρώτα πρέπει να μάθουν να είναι άνθρωποι και μετά βάζελοι. Γιατί βλέπω τους ίδιους 24χρονους να την κοπανάνε στο εξωτερικό τους ίδιους ανθρώπους που τους έδιωξαν, λίγο αργότερα να διαμαρτύρονται. Και όσο έπαιξε ο Έκι τελικά στην θέση του Τζιώλη, ήταν σαν παίκτης λιγότερος. Θέλει χρόνο ακόμη. Ίβασνιτς και Καραγκούνης περιορίστηκαν σε 2 καλά δεκάλεπτα ένα σε κάθε ημίχρονο, κι ας ήταν ο Βύντρα σεληνιασμένος. Ο Μάτος είχε επίσης μερικές επιλογές σκέτη απογοήτευση, το πρόβλημα ξεκινούσε από το κέντρο αλλά σίγουρα όχι από τον Τζιώλη που έκανε πάρα πολλά χιλιόμετρα σε μία δουλειά που δεν φαίνεται και είχε μόνο θετικές ενέργειες.
Η εμφάνιση απέναντι στην Rangers και οι 2 ισοπαλίες ήταν το απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα αν κρίνουμε τις εμφανίσεις από τους δύο αγώνες. ΛΑΘΟΣ η μη χρησιμοποίηση του Μανούτσο, κανένας προπονητής δεν μπορεί να επικαλεστεί κούραση για έναν πιτσιρίκο-αράπη-δανεικό που έχει παίξει 5 σοβαρούς αγώνες σε όλη του τη ζωή. Πέρσι κάψανε τον Νίνη τόσο ο ΠΑΟ όσο και η εθνική ομάδα, τον ζουλού που πήραμε δανεικό λυπόμαστε; Τώρα τι τον φυλάει να τον κάνει; Για τον τελικό; Τι διάολο, εμένα το αφεντικό μου δεν με λυπάται ούτε για το ένα εκατοστό των αποδοχών. Ήταν 3 μέρες στο αεροπλάνο; Το ίδιο και η γυναίκα μου, 2 φορές στο 15θήμερο.
|
|