JoKeR
stranger

Reged: Fri
|
Re: aksioi ,dwsate vathmo sthn ellada xaxaxaxaxaaxaxaxa
Sun Feb 24 2008 07:38 AM
|
|
|
Quote:
2on ekane kamia enstash o tziger gia epenalhpsh ki aporifthike ? giati 3 vathmous tous tsimpisate i kanw lathos ?
Στις ενστάσεις είσαστε μανούλες... Όχι μόνο δέν κάνετε ένσταση όταν παίρνετε άδικα βαθμούς (βλ. Μαύρη Βίβλο του Nuli), αλλά κάνετε ενστάσεις όταν χάνετε δίκαια βαθμούς!!! Εμείς πέρα από τους +2 βαθμούς στο συγκεκριμένο αγώνα, που κατα τη γνώμη μου δέν έπρεπε να τους πάρουμε, δέν μας έχει χαριστεί κανένας άλλος βαθμός. Αντίθετα έχουμε -1 με Αστέρα, και -2 με γαύρο.... Άρα η βαθμολογία μας δέν είναι πλασματική. Γιά δές το post του Nuli, κάνε και τις πράξεις, και υπολόγισε που έπρεπε να είστε στη βαθμολογία
Quote:
ki allos enas vazelos edw mesa leei oti htan penalty apofasiste epitelous na ta vreite metaksy sas kai meta exoume xrono gia ba syzhthsoume gia thn nohmosynh twn allwn.
Προσωπική μου γνώμη, όπως στο ξαναείπα, είναι ότι δέν πρέπει να δίνονται τέτοια πέναλτυ. Και παίχτες που τα κερδίζουν να τιμωρούνται παραδειγματικά εκ των υστέρων μόνο και μόνο από το βίντεο για διακωμώδιση του αθλήματος. π.χ. 10 αγωνιστικές έξω. Όχι όπως ο Γιαννακόπουλος που έβγαινε και παραδεχόταν πως βούταγε, και του λέγανε και μπράβο που είναι ειλικρινής
Εσύ είσαι υπεύθυνος για αυτά που γράφεις και μήν προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από τοποθετήσεις άλλων Παναθηναϊκών. Γιά πές μου τη γνώμη σου(για να μήν σε πάω πολύ παλιά, σου γράφω μόνο τα τελευταία παιχνίδια) για: 1. To πέναλτυ με τον Άρη (+2 βαθμοί) 2. Το πέναλτυ με Εργοτέλη (+2 βαθμοί) 3. Το παιχνίδι με Ηρακλή (ακύρωση γκόλ Ηρακλή στο 82) (+2 βαθμοί) 4. Την ένσταση με Καλαμαριά (+?? βαθμοί)
Quote:
kai mia symvoulh joker.thn soupa na mhn thn trws pote kafth. elpizw na katalaves ti thelw na pw mias kai eisai nohmon opos les. psyxremia
Σου επιστρέφω τη συμβουλή. Γιατί προσωπικά δέν την τρώω τη σούπα (ούτε κρύα, ούτε ζεστή). Περιμένω τις απαντήσεις σου στα παραπάνω 4, για να δώ άν εσύ την τρώς ή όχι
|
|