Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Βάπτισμα Τζόρβα
Fri Mar 21 2008 06:18 AM
|
|
|
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι το νέο πρόσωπο στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του φιλικού προετοιμασίας με αντίπαλο την Πορτογαλία, την προσεχή Τετάρτη (26/3) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και –όπως οι Μιχαηλίδης, Κοτσόλης στο τουρνουά της Κύπρου- πήρε την ευκαιρία του από τον Ότο Ρεχάγκελ.
Σε σχέση με το τουρνουά της Κύπρου, εκτός των Μιχαηλίδη, Κοτσόλη, δεν κλήθηκαν ούτε οι Παπασταθόπουλος, Αβ. Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης, Μάκος, Λαγός, Καφές, ενώ στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκεται ούτε και ο Στέλιος Βενετίδης, παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών.
Οι 23 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή είναι οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Κυργιάκος, Χαριστέας, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Αμανατίδης, Σαμαράς, Βύντρα, Δέλλας, Αντζας, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε ο στόχος μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ της Εθνικής που μου έδειξε εμπιστοσύνη, όπως επίσης την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον κ. Πατηνιώτη», δήλωσε ο κίπερ του ΟΦΗ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ μόλις πληροφορήθηκε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
www.sportnet.gr
--------------------
|
|