jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> JUST POLLS

tsofi.
Magissa Fourka

Reged: Thu
Loc: Ο παραξένος ταξιδιώτης....
Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας),
      Tue Mar 25 2008 05:02 PM

Following are written without any prejudice.....

Ο ασθενής όταν το ζητάει έχει διαύγεια σκέψεων και αποφάσεων?
Το ζήτησε πριν μάθει την κατάστασή του ή κατόπιν?
Ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών, παυσιπόνων ή χημειοθεραπειών?

Αν κατάλαβα καλά, λες ΟΧΙ σε μένα, παραδείγματος χάριν, αν κουράστηκα να ζω και επιλέξω να φουντάρω, αλλά λες ΝΑΙ στον άντρα μου ή στην μάνα μου αν είμαι σε κώμα να βγάλουν την πρίζα.

Η ταπεινή λογική μου, μου λέει πως τα παραπάνω δεν μπορεί να είναι ορθά.

Όσο για το σχόλιό σου ότι η αυτοκτονία είναι κάτι επιπόλαιο, ναι, αν είσαι 17 και αυτοκτονήσεις γιατί απέτυχε το κούρεμα ή γιατί είναι της μόδας να ανεβαίνει η αδρεναλίνη, σαφώς και είναι.....αλλά εκεί είναι υπεύθυνοι οι κηδεμόνες του κάθε πιτσιρικά να παρακολουθούν και να τον εφοδιάζουν με σκέψεις και προβληματισμούς.

Αν είμαι όμως 35 και δεν θέλω άλλο να ζω για τους χ ή ψ λόγους δεν αφορά κανέναν.

Βέβαια θα συμφωνήσω πως θέλει κότσια για να κάνεις κάτι τέτοιο και για να μην παρεξηγηθώ, σαφώς και δεν το προτείνω σε κανέναν ως λύση για τα προβλήματά του.

Όμως, όπως "τρώω" τα λεφτά που βγάζω όπως μου αρέσει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου κάνει κύρηγμα, έτσι μου ανήκει και ο χτύπος της καρδιάς μου.

Και η απόφαση θα πρέπει να είναι δική μου και μόνο δική μου.

Ο μόνος που έχει δικαίωμα εκτός από μένα να με τεζάρει ονομάζεται Θεός,Αλλάχ κ.ο.κ.

--------------------
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
Leo Tolstoy

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Paratiritis Sun Mar 23 2008 09:33 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Dr. JungModerator   Sun Mar 23 2008 11:11 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Odiporos   Tue Mar 25 2008 10:08 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Dr. JungModerator   Wed Mar 26 2008 09:40 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Odiporos   Wed Mar 26 2008 10:55 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Dr. JungModerator   Wed Mar 26 2008 01:56 PM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Odiporos   Thu Mar 27 2008 03:03 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Dr. JungModerator   Thu Mar 27 2008 09:27 AM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), tsofi.   Tue Mar 25 2008 05:02 PM
. * * Re: Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), Odiporos   Wed Mar 26 2008 03:52 AM

Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Nas, Dr. Jung, Selena 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3221

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*