Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!!
Fri Apr 04 2008 11:32 AM
|
|
|
Συμφωνώ 100% να υπάρχουν ακριβά διόδια στις καρδιές ιστορικών πόλεων SVATS, άρα μάλλον ίσως να με δεις κάπως εχθρικά, δικαιολογημένα με ένα τρόπο. Η δήμαρχος του Μιλάνου πήρε πολλά "μπράβο" για τους ίδιους λόγους, σε μία πόλη όπως η ΝΥ με τέτοιες συγκοινωνίες γιατί να επιβαρύνεις το σύστημα;
Είναι μαζοχισμός και υπέρτατος εγωισμός να κάνεις το Αθήνα-Πειραιά σε 1:30:45'' ενώ μια πιο αλτρουιστική σκέψη θα ήταν προς όφελος όλων. Να αρχίσει να κυκλοφορεί ο κόσμος με άλλα ίσως πιο ευφάνταστα οχήματα, είναι απαραίτητο αυτό για ένα δημιουργικό μέλλον επιστημονικής φαντασίας. Ωραίο το τζιπ για τα βουνά, δε λέω.
Όσο για τις βενζίνες... πρέπει να σκεφτούμε πιο υβριδικά σχήματα στους κινητήρες υποχρεωτικά πλέον. Να δούμε ποιοι θα έχουν τις καλύτερες ιδέες σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, γενικώς. Είναι διαγωνισμός φαντασίας η ζωή αλλά την σήμερον ημέρα κυριαρχεί το άγχος, γι' αυτό δεν θέλω να πληρώνω διόδια για λίγες στιγμές αδρεναλίνης στις οποίες μάλιστα εξασκώ άγνωστα πεδία του εγκεφάλου όπως η λεπτομερής χαρτογράφηση οδοστρώματος. Επίσης αναπτύσσω μαντικές ικανότητες ειδικά όταν έχω μπροστά μου αγώνες φορτηγών-αντίκα γιατί σε έναν φίλο ανάμεσα από δύο νταλίκες απροσδόκητα εμφανίσθηκε πολυθρόνα ψάθινη για το καλοκαιράκι. Eυτυχώς δηλαδή γιατί θα μπορούσε να είναι σακί με αλεύρι για να φτιάξει κόλλυβα. Πρέπει να μας επιδοτήσει το κράτος κανονικά. Πληρώνω autobahn, θέλω autobahn! Είναι άδικο!
|
|