Quote:
Απλώς μιλάμε για πολύ κακομαθημένους φίλαθλους, που επειδή επίσης φταίνε, απλώς δεν έχουν το δικαίωμα της κριτικής.
Dr, τόσο αυταρχική άποψη ούτε ο ίδιος ο Τζίγγερ δέν θα έχει... Δικαίωμα κριτικής έχουμε όλοι όσοι τα σκάμε (ή τα έχουμε σκάσει) για τον Παναθηναϊκό, και όσοι χάνουμε τον χρόνο μας βλέποντας τα παιχνίδια του...
ΟΚ.. να παραδεχτώ ότι φταίει MONO ο κόσμος για ΟΛΟΥΣ τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες!
Στο 4-0 του Κυπέλου ποιός φταίει? Στον αγώνα στην Ξάνθη ποιός φταίει? Στον αγώνα στην Κρήτη ποιός φταίει? Στον περασμένο τελικό κυπέλλου ποιός φταίει? Σε αυτούς τους αγώνες, που ήταν αυτοί που μας έβγαλαν εκτός στόχων, ή δέν υπήρχαν δικοί μας κακομαθημένοι φίλαθλοι, ή υπήρχαν ελάχιστοι κι αυτοί επιλεγμένοι από την διοίκηση.
Το να εξισώνεις τους φιλάθλους (που δέν κερδίζουν τίποτα από τον Παναθηναϊκό) με τους παίχτες - προπονητή - διοίκηση (που κερδίζουν και μάλιστα πολλά) είναι ατυχές!!!
Συμφωνώ ότι πρέπει να φτιάξουμε γήπεδο προδιαγραφών για να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Όταν λέμε όμως μεγάλη, ενοούμε για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, όχι για τα Ελληνικά...
Και η ΑΕΚ δέν έχει γήπεδο, η 21 είναι τσακωμένη με τον Ντέμη, αλλά έχει 59-17 τερματα. Εμείς 40-17!! 19 γκόλ λιγότερα!!! Τί να πάει να δεί ο κόσμος στο γήπεδο? Την αμπαλοσύνη του Τζιώλη, του Βύντρα, ή του Μόρις? Πές μου έναν παίχτη που θα σε κάνει να πάς γήπεδο. Γιατί τότε που ήμασταν 75.000 είχες να δέις Βαζέχα, Σαραβάκο, Ρότσα, Ζάετς, Φρατζέσκο, Γεωργακόπουλο, Μπορέλι, Φλίπσεν, Μίκλαντ. Ακόμα και το 2004 που γέμιζε η Λεοφόρος είχαμε να δούμε τον Εκι στα καλά του, τον Μίνχ, Σειταρίδη, Σκάτσελ (που εμένα μου άρεσε). Ακόμα και το παλτό για πολούς Μικάελσεν μάτωνε για την φανέλα... Τώρα τα τσογλάνια κάθονται και χάνουν με τα χέρια κάτω (και τα πόδια πάνω)
Άν φταίει κάποιος, πρώτα είναι η διοίκηση, μετά ο προπονητής και μετά οι παίχτες...
|