jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

SPORTS >> ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Soccer >> PANATHINAIKOS - PAO - CLUB

Dr. JungModerator
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Με τη βούλα πρωκταθλητής!
      Mon Apr 21 2008 03:34 PM

Mε δικαστική σφραγίδα...

Την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποφάσισε ομόφωνα το CAS, σύμφωνα με την υπΆ αριθ. 2008/Α/1525. Επικυρώθηκε η βαθμολογία από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας παρά το αντίθετο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρωταθλητής και τυπικά ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον μέχρι τις 5-10 Μαΐου, όταν και αναμένεται η εκδίκαση της κύριας υπόθεσης. «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της «Ένωσης», Τάκης Κανελλόπουλος. «Δίκαια πρωταθλητές», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. Το Δικαστήριο της Λωζάννης έκρινε πως η Καλαμαριά δεν έχει πλέον έννομο συμφέρον, πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν έκαναν εγκαίρως και στα ελληνικά αρμόδια όργανα παρέμβαση, καθώς κι ότι δεν έχει αρμοδιότητα το CAS να μην επικυρώσει τη βαθμολογία.

Βάλνερ: «Όλα μου φαίνονται περίεργα»

Την απορία του για τα όσα βλέπει να γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του στον «EXTRASPORT» ο παίκτης της Καλαμαριάς που προκάλεσε αυτήν την «αναστάτωση» στη βαθμολογία, Ρόμαν Βάλνερ.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής είπε για την απόφαση του CAS και για την απόρριψη του δικαστηρίου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Απόλλωνας: «Θεωρώ πως τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Όλα όσα έχουν γίνει μου φαίνονται πολύ περίεργα. Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο εναντίον μου ή εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Κατά τον ίδιο τώρα θα ήταν στην αποστολή της εθνικής Αυστρίας αν δεν υπήρξε η αντικανονική συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Όσον αφορά εμένα, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι αν έπαιζα και δεν σταματούσα να αγωνίζομαι από τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα, θα είχα πολλές πιθανότητες να είμαι στην Εθνική ομάδα της χώρας μου για να παίξω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Για τον αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στους Πόντιους είπε ο Βάλνερ: «Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον Απόλλωνα, ούτε από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους. Μου άρεσε η πόλη και θα ήθελα να μείνω εδώ αν είναι δυνατόν. Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολο να γνωρίζω τι θα γίνει, αφού δεν έχει γίνει συζήτηση. Θα είμαι στην Αυστρία και θα παρακολουθήσω τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Για τη χώρα μου η διοργάνωση είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα».

Κλείνοντας ευχήθηκε την άμεση επάνοδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην μεγάλη κατηγορία: «Θέλω και εύχομαι να επιστρέψει ο Απόλλων Καλαμαριάς στην πρώτη κατηγορία, γιατί η ομάδα που έχει και η εικόνα που έδειξε στα γήπεδα, απέδειξαν ότι δεν ανήκει σε χαμηλότερη κατηγορία. Αν μείνω στην ομάδα, θεωρώ ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε πολλά παιχνίδια και να δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση».

www.sport-fm.gr

Ριβάλντο: "Δεν παίζω play-off"

Στην αρχή είχε τη μορφή ξεσπάσματος: "Σκεφτόμαστε να μην πάρουμε μέρος στα πλέι οφ εάν το CAS δεν μας δικαιώσει". Μία μέρα μετά, ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής αφού τα νέα από την Λωζάννη δεν ήταν θετικά και ο Ριβάλντο σήκωσε το λάβαρο λέγοντας: "Εμείς είμαστε πρωταθλητές, δεν παίζω πλέι οφ!", ενώ η ΑΕΚ πλέον εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει με την ομάδα νέων!

Η έντονη αυτή φημολογία υπήρχε από το βράδυ της Κυριακής. Ο «δικέφαλος» έκανε φιέστα τίτλου με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο κόσμος το γιόρτασαν κανονικά. Σαν πρωταθλητές. «Πρέπει να αντιδράσουμε για όλο αυτό που έγινε. Αν συμφωνείτε και εσείς θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο έναν τρόπο για να διαμαρτυρήθουμε για αυτή την αδικία χωρίς να κάνουμε ζημιά στην ΑΕΚ», είπε στους συμπαίκτες του σήμερα στην προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας.

Η απόφαση του CAS σαφώς και δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ που περίμεναν διαφορετική εξέλιξη. Και τώρα; Σκεπτικισμός για την επόμενη μέρα. Η ιδέα να μην παρουσιαστεί η επαγγελματική ομάδα συνολικά στην διαδικασία των πλέι οφ απορρίφθηκε, καθώς οι καμπάνες θα ήταν βαριές και ασήκωτες εν όψει της νέας σεζόν. Ακόμα όμως κι αν δηλωθούν οι νέοι τότε ο κίνδυνος τιμωρίας για διακωμώδηση του αθλήματος φτάνει μέχρι και τον υποβιβασμό.

Ο Ριβάλντο πάντως ξεκαθάρισε μπροστά σε όλους ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στα πλέι οφ! "Εγώ πλέι-οφ δεν παίζω! Δεν πρέπει να παίξουμε γιατί οι πρωταθλητές δεν παίζουν πλέι-οφ. Εγώ αισθάνομαι πρωταθλητής!", ανέφερε. Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις του Ριβάλντο ύστερα από το παιχνίδι με τους Αρκάδες δεν αποδόθηκαν με τον σωστό τρόπο από την μεταφράστρια.

Ο Βραζιλιάνος ήταν δηκτικός και ιδιαίτερα αιχμηρός κατά του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε στο μπλουζάκι του ( Σε ευχαριστώ Θεέ μου για τα τέσσερα) και από τις κινήσεις του στις κάμερες. Ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ πανηγύριζε με τον κόσμο κι έδειχνε συνεχώς τα τέσσερα δάχτυλα του, όσα και τα γκολ του ντέρμπι!

Όσο για το μέλλον του; Ο ίδιος έλεγε χθες ότι εάν δεν δικαιωθεί η ΑΕΚ στο CAS τότε «θα ζητήσω από τον πρόεδρο να φύγω και να πάω στην Βραζιλία». Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο Ρίμπο κάνει πράξη την απειλή του.

www.sportnet.gr

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Με τη βούλα πρωκταθλητής! Dr. JungModerator Mon Apr 21 2008 03:34 PM
. * * Ο παναθηναϊκός στην τρίτη θέση! Aritis   Mon Apr 21 2008 08:48 PM
. * * Re: Ο παναθηναϊκός στην τρίτη θέση! Dr. JungModerator   Tue Apr 22 2008 04:13 AM
. * * Re: Με τη βούλα πρωκταθλητής! SVATS   Mon Apr 21 2008 07:48 PM

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Dr. Jung, JoKeR 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 754

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*