jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Poetry / ΠΟΙΗΣΗ / Literature/ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ/Arts/ΤΕΧΝΕΣ >> Poetry / Poihsh / Literature

LeniwModerator
Enthusiast

Reged: Tue
Loc: New York
Re: An Anthology of Greek-American poetry///EPITELOUS MIA ANTHOLOGIA
      Sat May 03 2008 11:37 PM

Τεντ,
Καταλαβαίνω πώς νοιώθεις, όχι μόνο εσύ αλλά και εγώ τόσα χρόνια, γύρω στα δέκα που γράφω ποίηση, έτσι πυκνή συχνή. Έτσι ένοιωθα και εγώ που με άφηναν έξω κάποιοι για πολλά χρόνια και ακόμη στην Ομογένεια πριν λίγο καιρό μια ομαδούλα εξέδωσε μια ανθολογία και δεν μου έδωσαν σημασία λες και δεν υπήρχα.Τούς γνωρίζεις όλους αυτούς που ζουν εδώ Νέα Υόρκη και αλλού..Τελικά το θέμα δεν είναι αν ανήκεις σε ομάδα αλλά αν κάποιος από αυτούς που ηγούνται τέτοιων ομάδων έχει την ευαισθησία να σε διαβάσει και να δει, ότι κάτι λες και εσύ και να σε καλέσει..τελικά η ποίηση και οι ποιητές πέρα από την αξία η όχι τών ποιημάτων των, περνάνε απαρατήρητοι αν δέν ανήκουν στους λεγόμενους κοινωνικούς κύκλους...ασε ΄μη το ψάχνεις...χαίρομαι πολύ αυτούς που γράφουν για τα φιλαράκια τους τίς παρεούλες τους και βγαίνουν σε καμμιά ταβερνούλα και ο ένας τραγουδάει, ο άλλος παίζει κιθαρίτσα και ο άλλος τούς τα λέει ποιητικά..με λίγο κόκκινο κρασάκι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΟΣ γίνεται ακόμη πολύ κέφι..μακάρι να ήσουν Νεα Υόρκη δε θα σε άφηνα μόνο σου να παραπονιέσαι..έλα γράψε μας κανένα από εκείνα τα πονεμένα λυρικά σου..ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

ΛΕΝΙΩ( ΣΕΒΗ ΜΠΟΥΡΑ- ΜΠΟΥΤΟΥ)

--------------------
En oida oti ouden oida

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* An Anthology of Greek-American poetry///EPITELOUS MIA ANTHOLOGIA LeniwModerator Fri Apr 18 2008 11:00 PM
. * * Re: An Anthology of Greek-American poetry///EPITELOUS MIA ANTHOLOGIA TedkapsModerator   Sat May 03 2008 01:40 PM
. * * Re: An Anthology of Greek-American poetry///EPITELOUS MIA ANTHOLOGIA LeniwModerator   Sat May 03 2008 11:37 PM

Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Leniw, Tedkaps, vaiosfasoulas, apapakon, ~~~w~a~v~e~s~~~, Στάθης Φριλ 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 739

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5