Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!HELLO,I NEED YOUR HELP,PLEASE!!!!
Mon May 05 2008 04:30 AM
|
|
|
Quote:
Έχεις να του πεις τίποτα το εποικοδομητικό δόκτορ; Ο Γιώργος περιμένει κάτι σοφό από σένα.
Στο δικό μου χωριό την Αθήνα πλακώσανε 4.500.000 μπαστουνόβλαχοι μαζί με 1.000.000 αλλοδαπούς, έτσι είχα κι εγώ πρόβλημα ανεργίας.
Παρόλα ταύτα έστω και με συμβάσεις 6 μηνών εργάστηκα στα ελληνικά ναυπηγεία, στο αττικό μετρό, στην Βουλή των Ελλήνων, στο αεροδρόμιο των Σπάτων, και επισκέφθηκα καμιά 150αρια εθνικές τράπεζες απανταχού στην Ελλάδα όταν έφτιαχναν το δίκτυο, όπως επισκέφτηκα και 100 κορυφές βουνών για να βάζω κεραίες της COSMOTE. Μετά πήρα κι ένα καράβι, αλλά ομολογώ πως δεν μου πολυάρεσε η ζωή του ναυτικού.
Πάντως είχα κάτι να κάνω, δεν περίμενα το μάννα εξ' ουρανού, ούτε το πότε θα μου κάνει την πρόσληψη το ελληνικό δημόσιο.
Εντέλει μετακινήθηκα και σίγουρα δεν μου βγήκε σε κακό. Όπου υπάρχει βιομηχανία υπάρχει ανάπτυξη (περίπου δηλαδή, η ανάπτυξη αυτή δεν έχει σχέση με την ανάπτυξη του τόπου αλλά μάλλον με την ανάπτυξη της τσέπης)
Ο Γιώργος τι ακριβώς περιμένει να κάνει στην Ρόδο;
Αν δεν έχει καμία ιδέα για δικό του μαγαζί, τότε το να κατέβει στην Αθήνα όπως εσύ Μ.Σεφέρου είναι μονόδρομος. Πάντως αν περιμένει να πάει στο εξωτερικό για να πλουτίσει, πάει, τα 'πιασε τα λεφτά του κι αυτός....
-------------------- Nihil sub sole novum
|
|