jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Νεκρά Θάλασσα
Τηγανισμένα Μυαλά...
      Mon May 05 2008 11:38 AM

Προχθές το βράδυ στις ειδήσεις του Ευαγγελάτου και με αφορμή την σύλληψη του τέρατος των Αυστριακών Αλπεων, αφού προβλήθηκε σχετικό βίντεο με τις διακοπές του στην Ταϊλάνδη, τον λόγο έλαβε μια σχετικά νέα κυριούλα, δικηγόρος Αθηνών και σίγουρα υποψήφια δικαστής (γιατί κάτι τέτοιοι αναρριχώνται -αξιοκρατικά-) της οποία το όνομα δεν θα χαλάσω μελάνι για να αναφέρω ή φαιά ουσία για να θυμηθώ.

Η εν λόγω λοιπόν μεγαλωμένη με τα δήθεν ελληνοχριστιανικά ιδεώδη κυρία, σύγχρονη "ευρωπαία", ίσως και ψιλολεσβία αλλά σίγουρα υπέρμαχος της ρίψης των ομοφυλοφύλων στην αρένα, αποστόμωσε τους πάντες όταν με το δικηγορίστικο ύφος της πέταξε την μ@λακία της....

- "Ε, τι περιμένετε απο έναν πατέρα που πήγε διακοπές στην Ταϊλάνδη, να μην βιάζει τα παιδιά του ή να μην είναι τουλάχιστον παιδεραστής"?!!!!!

Ενα 68% των τηλεθεατών θα συμφώνησε μαζί της. Οχι όμως και ένας ψυχίατρος που βρισκόταν σε άλλο παράθυρο και ξεσπάθωσε λέγοντας...

- "Τι λέτε μαντάμ, είναι μυαλά αυτά που καουβαλάτε; Και γω έχω πάει στην Ταϊλάνδη, τι θα πεί αυτό πως είμαι παιδεραστής"?

Και συμπληρώνω κι εγώ.....

- Μωρή κόφα κι εγώ έχω πάει στην Ταϊλάνδη, μια για δουλειές και μια μπουρδελότσαρκα και θα ξαναπάω εντός των ημερών, μήπως είμαι παιδεραστής ή ακόμα τίποτα χειρότερο;
Και αν ναί, πως το αποδεικνύεις εσύ μωρή πατσαβούρα που είσαι και δικηγόρος και αυριανή δικαστής -θεός φυλάξει- και προσάπτεις τέτοιες κατηγορίες σε εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται αυτή τη χώρα καθημερινά και στην πλειοψηφία τους οικογενειακώς;

Ο Θεός να φυλάξει την Ελλάδα κύριε Πανάθα, όχι απο αυτούς που είναι πάνω απο τα 50 αλλά απο αυτούς που η λογική και ο προσανατολισμός τους έχουν εγκαταλείψει ή καλύτερα δεν τους ανακάλυψαν ποτέ!

--------------------
Μια χώρα πεθαίνει απο τους ανθρώπους της, όταν τους λείπει η λογική και ο προσανατολισμός!

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Τηγανισμένα Μυαλά... Sardanapalos Mon May 05 2008 11:38 AM
. * * Re: Τηγανισμένα Μυαλά... Dr. Jung   Mon May 05 2008 12:43 PM
. * * Re: Τηγανισμένα Μυαλά... Sardanapalos   Mon May 05 2008 05:13 PM

Extra information
0 registered and 68 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 232

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*