jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Βασίλειον της Ελλάδος
Re: Τηγανισμένα Μυαλά...
      Mon May 05 2008 04:13 PM

Εντάξει δεν ξέρω για τεράστιο αριθμό αλλά σίγουρα ένα σημαντικό μέρος των αμερικανοευρωπαίων τουριστών παραθερίζει εγκληματικώς ανωμάλως.
Αρκετοί συλλαμβάνονται, άλλοι την σκαπουλάρουν προσωρινά, όλοι τους όμως μια μέρα θα πληρώσουν. Ο Θεός έχει μεριμνήσει και γι αυτό!

Οντως στο τελευταίο μου ταξείδι γνωρίστηκα καλύτερα με τον Γερμανό ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου μου, ο οποίος ανήκει και στην αστυνομία αλλοδαπών που είναι μονάδα της τοπικής αστυνομίας και μου είπε πως έρχονται εποχές που σφύζουν τα Σόδομα και τα Γόμορα απο πράκτορες της Ιντερπόλ, του FBI, ακόμα και της Μοσάντ και πολλές φορές τον χρησιμοποιούν για μεταφραστή σε συλλήψεις με τη συνεργασία των διωκτικών αρχών της χώρας. Ολοι αυτοί όμως ακολουθούν ίχνη και καρφωτές απο τις χώρες τους γιατί κανείς δεν πάει να βρεί παιδάκια στα τυφλά, πάνε συστημένοι απο πρίν.
Πάντως όσοι πιάνονται εύχονται να τους πάνε στο Γκουαντάναμο παρά στις φυλακές της ΝΑ Ασίας.

Δεν μπορεί όμως κανείς να στιγματίσει κανέναν ατομικά ή ακόμη χειρότερα συνολικά, ούτε και να κατηγορήσει το τέρας των Αλπεων πως πηγε να εγκληματίσει εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει ούτε η Ιντερπόλ, πόσο μάλλον η ελληνις προβιά που παριστάνει την δικηγόρο.
Ετσι λέει ο Νόμος.

Φυσικά θα ήταν αστείο να περιμέναμε έστω και μια επίπληξη απο τον Δικηγορικό Σύλλογο, στην πλειοψηφία τους παλιοτόμαρα είναι όλοι με λίγες μόνο εξαιρέσεις.

Μεταξύ μας.....

Είπες τίποτα για Μαρόκα και Ζωνιανά; Για ξαναπέστο γιατί ψοφάω για παρέλαση.

--------------------

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Τηγανισμένα Μυαλά... Sardanapalos Mon May 05 2008 10:38 AM
. * * Re: Τηγανισμένα Μυαλά... Dr. Jung   Mon May 05 2008 11:43 AM
. * * Re: Τηγανισμένα Μυαλά... Sardanapalos   Mon May 05 2008 04:13 PM

Extra information
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 625

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*