jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Re: Call of Duty 4
      Mon May 26 2008 05:01 AM

Quote:

Σε καμιά όμως περίπτωση μην υπερτιμάτε τόσο τις όποιες ασκήσεις λόγου μεταξύ εμού και του κακού οβραιού, ώστε να εμπίπτετε σε υπαρξιακές κρίσεις.

Με τους οβριούς μπορεί καμιά φορά να γίνομαι χιουμορίστας και αστειάτορας, αλλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κι άλλα χειρότερα εκτός απ' αυτό, όπως δηλαδή ότι είναι Έλλην, πατρινιός, ψαράς για τα ενυδρεία, βασιλικός μαζί με κομμούνι, αλκοολικός, εφταμηνίτης, ολυμπιακός κλπ κλπ.
Πάντως να την πω την αμαρτία μου οι ασκήσεις λόγου με διεγείρουν γιατί πλάκα έχει να βλέπεις το χωριό του Αστερίξ αλλά ακόμα καλύτερη είναι η συμμετοχή. Ανεξαρτήτως ονόματος στο videogame των forums μια πιο πρακτική άσκηση είναι να διασπείρεις την σύγχυση στο στρατόπεδο του εχθρού απλώς αλλάζοντας nicκname ή με πιο προχωρημένα τρικ ραδιοβιοχημικού πολέμου. Μια άλλη δικαιολογία που χρησιμοποιώ σαν πρώην "mister1000names" είναι πως συνηθίζετε πολύ εύκολα και μπαίνουν σε λειτουργία οι ρουτίνες και σα τους σκύλους παγιδεύετε άσκοπα τον εγκέφαλό σας, ενώ το ίντερνετ σας δίνει μια ευκαιρία για πιο δημιουργική φαντασία. Αυτός ο άχρηστος φαίνεται να έχει κάποιο ίχνος φαντασίας όταν δεν επαναλαμβάνεται αλλά κι εσύ γέρο μου καμιά φορά είσαι απολαυστικός. Χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον.

Quote:

H proswpikh epi8esh pantws den einai kai toso epoikodomhtikh, einai to gnwsto "diairei kai vasileye", dedomenou oti h prosoxh peftei pantou plhn tou kentrikou 8ematos...

Το 'πιασες το νόημα βλέπω, άντε γιατί πολύ δημοκρατία σας δώσαμε εδώ μέσα και δε το γλιτώνετε το ξύλο μου φαίνεται. Ποιοι είσαστε 'σεις ρε; Ξέρετε εμείς ποιοι είμαστε; Ε;
Ε; Λέγε ρε λέγε, ξέρεις; Άντε πια οναρχοσυμμορίτες άπλυτοι, που θα μου γίνετε και πρόεδροι. Παλιοκαταδότες.

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* LIDL Dr. Jung Fri May 23 2008 01:26 PM
. * * Re: LIDL TwinKate   Sun May 25 2008 05:54 AM
. * * Re: LIDL USAfilofovos   Sun May 25 2008 05:35 PM
. * * Re: Call of Duty 4 Dr. Jung   Mon May 26 2008 05:01 AM
. * * Re: Call of Duty 4 TwinKate   Mon May 26 2008 06:22 AM
. * * Re: LIDL TwinKate   Sun May 25 2008 06:17 PM
. * * Re: LIDL Sardanapalos   Fri May 23 2008 10:17 PM
. * * Re: LIDL USAfilofovos   Sat May 24 2008 02:36 AM
. * * Re: LIDL Sardanapalos   Sun May 25 2008 02:17 AM
. * * Re: LIDL USAfilofovos   Sun May 25 2008 04:16 AM
. * * Re: LIDL Sardanapalos   Sun May 25 2008 04:44 AM
. * * LALAKH, ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ευαίσθητο και εντιμώτατο USAfilofovos   Sun May 25 2008 05:26 AM
. * * Re: LIDL USAfilofovos   Fri May 23 2008 05:17 PM

Extra information
0 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1525

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*