Μετά απο σύντομες διακοπές στα παράλια του Βόρειου Πόλου όπου ήμουν προσκεκλημένος του Αη Βασίλη για κυνήγι πράσινης φώκιας, επανέρχομαι δριμύτερος στο γνωστό φόρουμ όπου η κακιά η μοίρα έριξε σαν πληγές του Φαραώ, αχαρακτήριστους σλαβόφωνους και μάγισσες Κλό Κλό και θ' αρχίσω με κανά δυό θεματάκια που είχαν μείνει σε εκρεμότητα.
Αφορμή παίρνω απο πόστ του Πανάθα που μεταξύ άλλων ρωτάει..." Τί ψάχνεις να βρείς, δικαιοσύνη; Εσύ ο πειρατής;".... Και έχει απόλυτο δίκιο. Η δικαιοσύνη, η δική μου και των συναδέλφων μου, είναι για τα μεν πταίσματα το κατάρτι για τα δε πλημμελήματα οι καρχαρίες. Για οτιδήποτε παραπάνω, πρώτα πήδημα και μετά κατάρτι και φούντο. Αρα αποκλείεται να δικαιωθώ!.....
Είναι γνωστό οτι ο χαρακτηρισμός κάποιου ως "ανθέλληνα" προέρχεται απο ομάδες κομπλεξικών και διαστρεβλωμένων προσωπικοτήτων οι οποίες κατοικούν μόνο στην Ελλάδα, μιας και αυτό το "αντι - ανθ" προσθετικό φαινόμενο δεν συναντάται πουθενά αλλού στην υφήλιο, ενδοφυλετικά τουλάχιστον. Θα φταίει φαίνεται ο γλωσσικός πλούτος που οι παραμορφωμένοι δεν ξέρουν που να τον καταθέσουν και εφευρίσκουν αθλιότητες.
Ακόμη και χριστιανοί κατηγορούνται ως "ανθέλληνες" απο άθεους και ψυχοπαθολογικούς λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και της πάλαι ποτέ αρχαίας θρησκείας, τα οποία όμως πέταξαν στο άπειρο όταν κυνηγήθηκαν απο τους ίδιους τους έλληνες...ως "ανθελληνικά" τρόπον τινά της εποχής εκείνης. Αλλά "ανθέλληνες" είπε και κάποιος τράγος, τους υπερασπιστές των ομοφυλικών γάμων. Η κυρά Μαρία λόγου χάριν, κατακρίνει και κατηγορεί άλλους αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι κι αυτή στην ίδια λίστα των "ανθελλήνων" του ακατανόμαστου. Αυτά κι είναι μυαλά! Σϊγουρα θα χαρακτηρίζονται και ως "ανθέλληνες" η κυβέρνηση και οι στρατηγοί που συμμετείχαν στην "Glorious Spartan".
Τι αντιφάσεις, τι μπέρδεμα, τι χημικά έχουν ρίξει Θεέ μου οι Βιετκόγκ πάνω απο αυτή τη γή και αυτά τα ανθρωπάκια του 68% μπλοκαρίστηκαν μεταξύ Σωκράτη και Τέρενς Κουϊκ, Πλάτωνα και Σλάβων βυζαντινών αυτοκρατόρων, Καραϊσκάκη και Γιωργάκη Παπανδρέου, Απόλλωνα και Ιησού, μέλανος ζωμού και τζατζικιού;
Υπ' όψιν μιναρολόγε πως είναι γούστο μου και καπέλο μου να είμαι ότι θέλω, όπως είναι και δικό σου αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα να είσαι παλιάνθρωπος!
Υ.Γ. Πολλοί πιάστηκαν στον ύπνο όταν πληροφορήθηκαν ότι τα εκατοντάδες αεροσκάφη που περνούσαν επι δεκαπέντε μέρες πάνω απο τα σπίτια τους και βομβάρδιζαν στόχους στη Λάρισα ήταν Ισραηλινά. Βέβαια αυτό ήταν γνωστό απο καιρό και κυκλοφορούσε ευρέως στα στρατιωτικά φόρουμς όπως στο εγκυρότατο...
DefenceTalk.Com.
Εδώ η Ελλάδα παίρνει πέντε αστέρια γιά την γενναία αποφασή της να συνδράμει το μικρό αυτό κράτος στον πόλεμο για την επιβίωσή του και στη μάχη κατά της τρομοκρατίας για το γενικότερο καλό!!!
--------------------
|