Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
Re: You get what you vote for........
Thu Jun 26 2008 07:01 AM
|
|
|
Είτε βελούδινος καναπές, είτε επίχρυσος, είτε κιλίμι για τσι γύφτοι, το που κάθεται κανείς στο σπίτι του νομίζω είναι δικός του λογαριασμός, άσε που οι λευκοί σ' αυτόν τον τόπο πουλάνε αλκοόλ, κρακ, κοκαΐνη, καπνό και ότι διάολο σκοτώνει ευχάριστα άρα οι διαφυλετικές κόντρες σ' αυτόν τον τομέα δεν συμφέρουν πρώτα-πρώτα τους ίδιους τους Καυκάσιους.
Αλλά κι ο δήμαρχος της Πάρου μπορεί να επιβάλει να μην βάψεις το σπίτι κόκκινο ούτε να φτιάχνεις κανένα inox σπίτι φάτσα-κάρτα στο λιμάνι, από κάθε άποψη το βρίσκω σωστό. Αν έχεις τρελά λεφτά αυτό μπορεί να αλλάζει βεβαίως και να φτιάξεις εμπορικό κέντρο που στην ταράτσα να έχει τα κέρατα του σατανά, αλλά αυτό που κρατάμε από την ιστορία είναι πως μερικές φορές ακόμη και οι δήμαρχοι μπορεί να έχουν αγνές προθέσεις. Δεν έχω δει αυτούς τους σπανιόλους που λες με τα ίδια μου τα μάτια μα αν ήμουν πειρατής θα τους άνοιγα καμιά κουβέντα να περάσει η ώρα. Αλλά δεν κατάλαβα το άλλο:
Είναι ή δεν είναι γκέτο; Γιατί αν είναι τότε το πράγμα αλλάζει. Βγαίνει άκυρος ο δήμαρχος, είναι εκτός επικράτειας.
|
|