Quote:
και η Ελάδα θα σου στέλνει εκεί τη σύνταξη
Προφανώς αστεϊζεσαι, ούτε τα νόμιμα δικαιωματά μου δεν μπορώ να βρώ εδώ, όχι σύνταξη και πράσινες φώκιες.
Quote:
Εκατομύρια Έλληνες έχουν περάσει τρισχειρότερα από σένα, δεν βγήκε όμως ο καθένας να ζητά εμπάργκο κατά της Ελλάδας.
Δεν ξέρω γιατί εν τη τρικυμία σου μπερδεύεις τα ονόματα, αλλά σε διαβεβαιώ πως όλοι αυτοί που αναφέρεις την περιποιούνται δεόντως την "μητερούλα" με πρώτους και καλύτερους τους κλέφτες εκλεγμένους -συμπεριλαμβανομένων και των τροφίμων της Μακρονήσου- που παίρνουν τα δημόσια χρήματα και τα βάζουν σε λογαριασμούς στην Ελβετία.
Ποιός κάνει μεγαλύτερο κακό; Κάποιος αγανακτισμένος που αμολάει μια παπαριά ή ο κατα συρροήν λήσταρχος των εθνικών αποθεμάτων;
Αλλά μιάς και πληρώνεσαι απο την σαπίλα εκεί θα χώσεις τη μούρη σου και θα γλύψεις!
Quote:
Νόμιζα μέχρι σήμερα πως πατρίδα είναι η χώρα για την οποία θα έδινα και το αίμα μου χωρίς παζάρεμα, όρους ή αντίκρυσμα
Εχω απ' αυτήν, τι είμαι Τιραμόλα; .....Thanks but no thanks......
ΥΓ Το 1974 δεκάδες χιλιάδες ομογενείς κατέκλεισαν τους 79 δρόμους για να έρθουν στην Ελλάδα να πολεμήσουν για τσι κυπραίοι.
Αν σήμερα και για οποιονδήποτε λόγο συνέβαινε κάτι ανάλογο μια έρευνα δίνει δεν δίνει τον αριθμό αυτο να ανέρχεται σε 700-1500. Και η αιτία; Ξύπνιο πουλάκι είσαi, take a wild guess!
--------------------
|