jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
Re: Οι εν ζωή απόγονοι των Αυτοκρατόρων....
      Sun Jul 06 2008 03:06 PM

Quote:

Pios sou eipe oti prepei na exoume basileia?

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για απογόνους της Τραπεζούντας; Καλά για τους Βυζαντινούς ούτε λόγος, αυτοί ήταν σλαβόφωνοι και αλβανόφωνοι.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση των υπηκόων τους των Πόντιων που σφυρίζουν κλέφτικα. Μάλλον δεν τους νοιάζει καθόλου το παρελθόν τους και κοίταξαν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όπως όπως.

Quote:

An faneronotan apogonos tou Megalou Alexandrou tote pios tha diekdikouse tin vasileia?

Sorry, αλλά εδώ θα γίνω κακός. Ας πάει να βρεί άκρη στα βόρεια λημέρια του και όχι εκεί που κατέσφαξε τους μισούς αληθινούς έλληνες, στριγγλίζοντας στην ακατάληπτη και ανύπαρκτη πλέον γλώσσα του!

Quote:

Ferame tous vavarous pou isws me alli logiki kai aftoi katagonte apo Ellines goneis

Αυτό το me alli logiki πολύ μου άρεσε...

Φίλε, απο τον καιρό που ο Αλέξανδρος ξεπάτωσε τις ελληνικές πόλεις, δεν έχει περάσει ούτε ένας έλληνας ηγέτης πάνω απ' αυτό το χώμα μέχρι την δικτατορία Παπαδόπουλου που κατήργησε την βασιλεία. Δηλαδή 1-2 χρόνια. Εκτός κι αν θεωρείς τους επίορκους και τους διεφθαρμένους έλληνες. Εγώ πάντως όχι!

--------------------

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Οι εν ζωή απόγονοι των Αυτοκρατόρων.... Sardanapalos Sun Jul 06 2008 01:36 PM
. * * Re: Οι εν ζωή απόγονοι των Αυτοκρατόρων.... SVATS   Sun Jul 06 2008 02:11 PM
. * * Re: Οι εν ζωή απόγονοι των Αυτοκρατόρων.... Sardanapalos   Sun Jul 06 2008 03:06 PM

Extra information
1 registered and 5 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 300

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*