Quote:
Pios sou eipe oti prepei na exoume basileia?
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για απογόνους της Τραπεζούντας; Καλά για τους Βυζαντινούς ούτε λόγος, αυτοί ήταν σλαβόφωνοι και αλβανόφωνοι. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση των υπηκόων τους των Πόντιων που σφυρίζουν κλέφτικα. Μάλλον δεν τους νοιάζει καθόλου το παρελθόν τους και κοίταξαν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όπως όπως.
Quote:
An faneronotan apogonos tou Megalou Alexandrou tote pios tha diekdikouse tin vasileia?
Sorry, αλλά εδώ θα γίνω κακός. Ας πάει να βρεί άκρη στα βόρεια λημέρια του και όχι εκεί που κατέσφαξε τους μισούς αληθινούς έλληνες, στριγγλίζοντας στην ακατάληπτη και ανύπαρκτη πλέον γλώσσα του!
Quote:
Ferame tous vavarous pou isws me alli logiki kai aftoi katagonte apo Ellines goneis
Αυτό το me alli logiki πολύ μου άρεσε...
Φίλε, απο τον καιρό που ο Αλέξανδρος ξεπάτωσε τις ελληνικές πόλεις, δεν έχει περάσει ούτε ένας έλληνας ηγέτης πάνω απ' αυτό το χώμα μέχρι την δικτατορία Παπαδόπουλου που κατήργησε την βασιλεία. Δηλαδή 1-2 χρόνια. Εκτός κι αν θεωρείς τους επίορκους και τους διεφθαρμένους έλληνες. Εγώ πάντως όχι!
--------------------
|