Quote:
Ο Έλληνας (και σιωνιστής και Αμερικάνος) Πατριώτης Σαρδελαμπλώμ (Sardnapalos, LAKHS, LALAKHS) , σε στιγμή εκδήλωσης απέραντης αγάπης για την Ελλάδα... ΚΑΝΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ......
Να μην ξεχάσουμε κι αυτό (πάλι του ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Σαρδελαμπλώμ ή LAKHS ή LALAKHS)- Κάντε κλικ ΕΔΩ
( Φοβερή η ηθική ευθύνη των υπευθύνων του omogenia.com που σε ανέχονται, εκτός αν σε γνωρίζουν από κοντά και έχουν μιλήσει με τον ψυχίατρό σου)
Εκτός του οτι είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως είσαι και εκτός ελέγχου. Πάντως χαρά στην υπομονή σου που κάθεσαι και ψάχνεις για τα χαμένα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας του εξαφανησθέντος ΛΑΚΗ ή ΛΑΛΑΚΗ και συκοφαντικώς μου τα φορτώνεις, όχι φυσικά πως δεν συμφωνώ με τα περισσότερα, αντιθέτως μπορεί και να επαυξάνω!
Ο κακός Σαρδανάπαλος όμως έχει 8μετρο ιστό με 3x2 ελληνική σημαία την οποία κάθε τόσο αντικαθιστά με άλλη -για πλύσιμο και επιδιόρθωση- απο κάτω την αμερικάνικη και έτυχε εκείνες τις μέρες να μην έχω και την τρίτη, είτε την ισραηλινή είτε την POW-MIA που βάζω εναλάξ. Μπορώ να σου στείλω κι άλλη φωτό αν θέλεις. Την άλλη την είδες έτσι; Προφανώς δεν έμεινε σάλιο ούτε για μια σημαία!!!! Και σαν καθαρόαιμα ζώα δεν έχουν ούτε καν το φιλότιμο να την κατεβάσουν και να την καταστρέψουν όπως ορίζει το σχετικό διάταγμα.
Παρ' όλα αυτά και ενώ οι θέσεις μου σε οποιοδήποτε θέμα είναι ξεκάθαρες σε όλη την επαρχία, τυγχάνω τέτοιας εκτίμησης πού και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μου πρότειναν να βγώ στο ψηφοδέλτιο τους στις δημοτικές εκλογές και εγώ φυσικά αρνήθηκα απαντώντας του τωρινού Νομάρχη πως "συνένοχος στην καταστροφή της γενετειράς μου εγώ ΔΕΝ γίνομαι", ας την καταστρέψουν αυτοί, προσωπικά δεν μου καίγεται πλέον ούτε καρφίτσα.
Οι σημαίες θα κυμματίζουν τιμής ένεκεν με την παραπάνω σειρά μέχρι να πεθάνω, χιλιομπαλωμένες μπορεί αλλά ποτέ σχισμένες και βρώμικες σαν αυτή και άλλες πολλές που βλέπω σε δημόσια μέρη και κυβερνητικές "υπηρεσίες" αυτού του απερίγραπτου Βασιλείου.
Αυτός είναι "Ο Έλληνας (και σιωνιστής και Αμερικάνος) Πατριώτης Σαρδελαμπλώμ" κύριε Γιουσουρούμ και αν κάποιοι νομίζουν ότι είμαι εγώ αυτός που παπαρολογεί εδώ μέσα, ε τι να κάνουμε, είσαστε το 68% γι αυτό και τα κάνατε όλα σαν τα μούτρα σας.
Υ.Γ. Ελπίζω να κατάλαβες τα βαθύτερα αίτια της εξ ουρανού οικονομικής κρίσης και της σταδιακής υποχωρησής της απο τα μέσα του Οκτώβρη και να σταματήσεις να γίνεσαι Φλέτσερ διαφημίζοντας τον Ομπάμα. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο λεβεντόπαιδο που πήρες για συμπαράσταση σ΄έναν αγώνα που το αποτελεσμά του δεν θα έχει καμμία, μα καμμία επίδραση στα θέματα που προπαγανδιστικά και αποπροσανατολιστικά πλασάρουν οι αρχικλέφτες σαν "εθνικά". Αλλά μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις, συνέχισε να ψάχνεις, όλο και κάποια παπαρολογία θα πετύχεις τώρα πιά που πήρες την ειδικότητα.
Οι κινέζοι έλεγαν...."μιά εικόνα, χίλιες λέξεις"....ή μήπως το έλεγαν οι Ινκας ή οι Ζουλού, δεν μπορώ να θυμηθώ....
--------------------
|